11-01-2016، 19:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-01-2016، 19:32، توسط Jack Daniel'ѕ.)
تابستون یه سال پیش … نه دو سال پیش … :|
مهم نیست فقط تابستون بود :|
خیلی شلوغ بود و سخن از حرفای نابجا در گفت و گو افتاد .. بعد شیوا یهو ظاهر شد و گفت سلاین خوشکلا … تو باغ نبود D: بعد که وارد باغ شد گفت هرکی نقل بزنه و حرف ناسزا بزنه بهش اخطار میدم
منم نامردی نکردم گفتم دهنت سرویس :| اونم نامردی نکرد تا سه روز منو تعلیق کرد :|
بار دیگر من حرف های ایهام دار میزدم با آرشام که هزار جور معنی میشد ازش استخراج کرد و پایین رو دیدم نوشته افراد در حال بازدید شیوا :|
هیچی دیگه 20% هم گرفتم :|
بار دیگر نمیدونستم گذاشتن لینک آپارات حرام است … میخواستم یه کلیپ نشون بدم لینک آپارات رو گذاشتم … یه بار صفحه گفتگو آزاد رو رفرش کردم دیدم جا کلیپ ویرایش شده بود توسط شیوا : 20% نوش جونت
:|
بار دیگر به یکی فوش دادم 20% توسط شیوا :|
بار دیگر به دلیل بی احترامی 20% توسط شیوا :|
خلاصه همه اون بیست درصدا رو جمع کنی ارقام وحشتناکی بدست میاد :|
ولی جوان بودیم و جاهل -_-
ناگفته نماند از دیگر مدیرها هم اخطار گرفتما :| اما شیوا بیشترینش بود !
علاوه بر اینا با دوستای خوب دیگه هم خاطرات زیادی داشتیم
گاهی اوقات فک میکنم خیلی بیکار بودیم ساعت ها اینجا فقط تو گفتگو بودیم اما واقعا اون موقع شلوغ و خوب بود ! خلاصه تاپیک خیلی خوبی بود !
مهم نیست فقط تابستون بود :|
خیلی شلوغ بود و سخن از حرفای نابجا در گفت و گو افتاد .. بعد شیوا یهو ظاهر شد و گفت سلاین خوشکلا … تو باغ نبود D: بعد که وارد باغ شد گفت هرکی نقل بزنه و حرف ناسزا بزنه بهش اخطار میدم
منم نامردی نکردم گفتم دهنت سرویس :| اونم نامردی نکرد تا سه روز منو تعلیق کرد :|
بار دیگر من حرف های ایهام دار میزدم با آرشام که هزار جور معنی میشد ازش استخراج کرد و پایین رو دیدم نوشته افراد در حال بازدید شیوا :|
هیچی دیگه 20% هم گرفتم :|
بار دیگر نمیدونستم گذاشتن لینک آپارات حرام است … میخواستم یه کلیپ نشون بدم لینک آپارات رو گذاشتم … یه بار صفحه گفتگو آزاد رو رفرش کردم دیدم جا کلیپ ویرایش شده بود توسط شیوا : 20% نوش جونت
:|
بار دیگر به یکی فوش دادم 20% توسط شیوا :|
بار دیگر به دلیل بی احترامی 20% توسط شیوا :|
خلاصه همه اون بیست درصدا رو جمع کنی ارقام وحشتناکی بدست میاد :|
ولی جوان بودیم و جاهل -_-
ناگفته نماند از دیگر مدیرها هم اخطار گرفتما :| اما شیوا بیشترینش بود !
علاوه بر اینا با دوستای خوب دیگه هم خاطرات زیادی داشتیم
گاهی اوقات فک میکنم خیلی بیکار بودیم ساعت ها اینجا فقط تو گفتگو بودیم اما واقعا اون موقع شلوغ و خوب بود ! خلاصه تاپیک خیلی خوبی بود !