20-10-2015، 13:53
(18-10-2015، 10:06)armanbermuda نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر شما؛![]()
من انتقاد مهمی از فلش خور ندارم...تنها انتقادم میتونه این باشه که انجمن محدوده...بخش های زیادی نداره...
ببینید انجمن ----رو دیده اید؟؟ صدها بخش درست کرده اند و باز هرکدوم رو به چندین و چند بخش تقسیم کرده اند که مدیران و مسئولین خاص خودش رو داره...
خب فلش خور هم باید به همون ترتیب بخش هاش زیاد باشن تا پیشرفت کنه...حتماً و هرچه سریعتر مدیریت فلش خور این کار رو انجام بدن...(گسترش انجمن)
از همه مدیران بخش ها و مدیریت کلی مجموعه کمال تشکر رو دارم...شاد باشید؛
سلام .. در ابتدا عرض کنم که تبلیغ توی انجمن ممنوع هست اما چون شما داشتین مثال میزدید عیبی نداره ..
پیشنهاد خیلی خوبیه ولی همچین پیشنهادی نیاز به یه زمینه بزرگ و افراد متخصص داره ..
انجمن فلشخور بیشتر از تخصصی جنبه تفریحی داره و اگه ما بخوایم بخشای جدید رو اضافه کنیم نیاز به مدیرای جدید داریم ..
و از اونجا که ما نظارت دقیقی روی انتخاب مدیرا و نویسنده ها داریم خیلی طول میکشه تا کسی برای بخش خاصی انتخاب بشه ...از اون گذشته یه زمانی هم لازمه تا تالار یا بخش مورد نظر جا بیوفته ..
در حال حاضر چنین شرایطی برای ما وجود نداره ..