اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فایننشال تایمز: پایان تنش ها در ایران؛ تندروها ناامید شدند

#1
فایننشال تایمز: پایان تنش ها در ایران؛ تندروها ناامید شدند
مباحثات پارلمانی شدید در ایران از احساسات قوی درباره توافقنامه ای حکایت دارد که می تواند آینده ایران را ظرف چند سال بعد شکل دهد.
  پارلمان ایران روز سه شنبه توافق هسته ای این کشور با قدرتهای جهان را تصویب کرد اما این فرآیند با نارضایتی ها و کشمکش هایی همراه بود که منعکس کننده ناامیدی تندروها در مورد بی اثر کردن توافقنامه بود.

علی لاریجانی رئیس محافظه کار پارلمان که از طرفداران پر و پا قرص توافق ماه ژوئیه بوده است، در کمتر از یک ساعت آن توافق را به رای گذاشت که با صد و شصت و یک رای موافق، پنجاه و نه رای مخالف و سیزده رای ممتنع به تصویب رسید. اقدام وی اعتراض بیشتر اعضای تندرو را که انتظار داشتند مباحثات در مورد توافقنامه چند روز طول بکشد، برانگیخت.

در این گزارش با اشاره به برخی واکنشهای اعتراض آمیز نمایندگان در جلسه مجلس آمده است: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز ماه گذشته توانست با کسب حمایت تعداد کافی از اعضای کنگره مانع از رد توافق توسط منتقدان آن شود.

این توافق که نقطه عطفی در روابط جمهوری اسلامی با بقیه کشورهای جهان خواهد بود، با تصویب رسمی آن در این ماه، در نیمه اول سال آینده اجرایی خواهد شد که لغو تحریم های ایران در ازای مهار برنامه (هسته ای ) تهران را به همراه خواهد داشت. این توافق دستاورد محوری حسن روحانی رئیس جمهور میانه رو ایران است که در تلاش برای احیاء اقتصاد و برآورده ساختن انتظارات مردم عادی و بهبود فوری معیارهای زندگی با چالشهایی مواجه است. وی در عین حال باید با انتقادهای تندروهای سرسخت در آستانه انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری آینده مقابله کند.

توافقنامه هنوز باید تایید شورای نگهبان را که همه قوانین تصویب شده در پارلمان را مورد بررسی قرار می دهد، کسب نماید.

لاریجانی اقدامش در به تصویب رساندن توافقنامه را مبتنی بر یک تصمیم جمعی توسط رهبران کشور توصیف کرد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
فایننشال تایمز: پایان تنش ها در ایران؛ تندروها ناامید شدند - Mαяѕє - 16-10-2015، 19:49

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
  نتایج امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم نهایتا تا پایان این هفته
  تمامی امتحانات دانش‌آموزان تا پایان هفته لغو شد
  لغو برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور
  رئیس جمهور و همراهانش فوت شدند
  پس از اینستاگرام و واتساپ گوگل پلی و اپ استور نیز فیلتر شدند !
  چینی ها در لامپ خوری هم بهترین شدند!
  عوامل اجرای موسیقی خیابانی بدون رعایت الزامات فرهنگی و بهداشتی در ایلام دستگیر شدند.
  واکسن کرونا تا پایان ۲۰۲۰ عرضه می‌شود
  مردگانی که زنده شدند!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان