14-10-2015، 18:06
(11-10-2015، 19:08)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام .
(11-10-2015، 14:54)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2015، 13:58)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2015، 10:52)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2015، 16:00)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا رسیدگی نمی شه؟
عزیزم کجا با این عجله اول نویسندی شو تا به مدیرت هم برسی
توهیچی ارسال نداری میخوای الکی الکی مدیر شی مگه میشه مگه داریم
واسه مدیرت حالا حالا ها کار داری
تازه تو شرایط رو هم نداری
بیشتر از این این جا نمی تونم توضیح بدم بیا پ خ تا برات توضیح بدم یا برو تو سوالات متداول از انجمن میام اون جا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوالات متداول از انجمن
شما که هیچی نمیدونین واسه چی حرف میزنین![]()
من گفتم ک نمیخوام مدیر بشم
ایشون که حرف بدی نزدن ! ناراحت نشید ..
فکر کنم هردو منظور هم رو اشتباه متوجه شدید طبق پستهای قبلیتون که خوندم ..
خانم رویا ؛ ایشون اصلا کاری با مدیریت نداشت ؛ حرفاش هم مربوط به نویسندگی بود . که البته در این صورت همونطور که خودشون گفتن انجمن گفتوگو شلوغه شماهم اصلا شرایط رو نداری ! منظور شرایط نویسندگیه نه مدیریت .
و شما هم منظور خانم رویا رو اشتباه گرفتی . ایشون توضیحاتی که در 2 پست قبلیشون دادن برای نویسندگی هم صدق میکنه . انجمن گفتوگو از لحاظ تعداد نویسنده هم شلوغه .
اگر تمایل به فعالیت حتما در همین بخش دارید ، خب شروع کنید ! برای بررسی کردنتون ، باید چیزی داشته باشین که از خودتون نشون بدین ولی الان شرایط رو ندارین .. صفحه ی اول رو دوباره مطالعه کنید .
و اگه هم دوس ندارین اینجا ادامه ی فعالیت کنید چون بخش شلوغیه، انجمن های دیگه ای هستن که نیاز به نویسنده داشته باشن خودتون انتخاب کنید ..
- با تشکر و عذزمیخوام از مدیران عزیز انجمن گفتوگو ازاد که اندکی دخالت کردم ..