24-08-2015، 18:04
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینماخبر ،او دوقلوست نکتهاي که براي خيليها تعجبآور است اين است که ديزل يک برادر دوقلو دارد. برادر او که پل وينسنت نام دارد هم به دنيا سينما مرتبط است و به عنوان تدوينگر فيلمهاي سينمايي و همچنين در بخش صدابرداري کار ميکند.
به گزارش سینماخبر ،او دوقلوست نکتهاي که براي خيليها تعجبآور است اين است که ديزل يک برادر دوقلو دارد. برادر او که پل وينسنت نام دارد هم به دنيا سينما مرتبط است و به عنوان تدوينگر فيلمهاي سينمايي و همچنين در بخش صدابرداري کار ميکند.
نژاد يک راز است با وجود اينکه اين بازيگر از نژاد مادرش خبر دارد، که از تبار انگليسي، آلماني، ايرلندي و اسکاتلندي است، اما هرگز پدرش را نشناخته است و اطلاعي هم درباره ميراث و پسزمينه پدرش ندارد. او در مصاحبهاي گفته بود: «من حقيقتا چند نژادي هستم. پدر بيولوژيکيام را هرگز نشناختم. هميشه از آن مقدار که دوست داشتم، اطلاعات کمتري داشتم. تنها چيزي که از سمت مادرم هم ميدانم اين است که به فرهنگهاي مختلف بسياري مرتبط هستم».
استيون اسپيلبرگ شخصا ديزل را براي «نجات سرجوخه رايان» ميخواست ديزل بعد از اينکه نتوانست به موفقيت چنداني در مسير حرفهاياش دست پيدا کند، يک فيلم کوتاه به نام «چند صورته» نوشت و خودش هم در آن نقشآفريني کرد. اين فيلم کوتاه در فستيوال فيلم کن به نمايش درآمد و استيون اسپيلبرگ که خيلي تحت تاثير آن قرار گرفته بود، نامهاي سه صفحهاي به ديزل نوشت و تحسين خود را نسبت به کار او نشان داد. اسپيلبرگ همچنين از ديزل براي نقشآفريني در فيلم فراموشنشدني «نجات سرجوخه رايان» دعوت کرد. با وجود اينکه او نقشي خيلي بزرگ در اين فيلم نداشت و شخصيتش در نيمههاي فيلم کشته شد، حضور در اين پروژه باعث شد بعدها درهاي بيشتري براي ديزل باز شوند و در هاليوود به موفقيت دست پيدا کند.
او پدر سه فرزند است ديزل به همراه شريک زندگياش پالوما حيمنز سه فرزند دارد: دو دختر و يک پسر. اولين دختر او هانيا رايلي در سال 2008 و دو سال بعد از او هم پسرش وينسنت سينکلر در سال 2010 به دنيا آمد. سومين فرزند او پائولين است که ديزل نام او را در تجليل از پل واکر دوست و ستاره فقيد او در «سريع و خشمگين» انتخاب کرده است.
منبع:بانی فیلم