(14-08-2015، 12:59)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2015، 12:56)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به جای اینکه از من بپرسی طومار نوشتی یا نه جواب منو بده!!!
(14-08-2015، 12:49)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماه هم وقتی به صورت هلال در میاد به صورت همون شاخی میشه که اشاره کردی پس نتیجه میگیریم ماه هم شیطان پرستیه
اصن نکنه خدایی وجود نداره؟! اصن نکنه دنیا همش شیطون پرستیهههههه وایییییییی
بابا برید جمعش کنید دو روز دیگه میاید میگید خونه ی خدا هم چون مکعبه شیطان پرستیه بعد میاید میگید قرآن هم توش شیطان پرستیه بعید نیست از شما آدما :|
ما خودمون این همه مشکل داریم چه در رفتار تک تکمون چه کلی مشکلات جمعی تو این کشور اونوقت اینارا ول کردید چسبیدید به اینا :|
چقدر فقیر و کودک زیر سیزده سال تو خیابونا میبینیم که دارن کار میکنند و هیچکس هم کاری واسشون نمیکنه....
کلی دزد و خلافکار هر روز میبینیم که با وثیقه و پول جیب باباشون آزاد میشن خیلی راحت!! اینا شیطان پرستی نیست؟! :|
toomor neveshti????
اونایی که میگید اینا شیطان پرستیه قبول من حرفی نمیزنم اما این چیزایی که من گفتم چی؟! حتما اینا عدالته و شیطان پرستی نیست!
bia bokhor..........bi adab
man khodam nemigam doroste ya ghalat man didam mozoosh gazabe gozashtam hamin :cool:
(14-08-2015، 13:01)ghazal13802001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی چی بابا مگه ما خودمون لیاس شطرنجی یا کاشی شطرنجی نداریم؟
cherte
shoma zehneto mashghol nakon