09-06-2015، 16:52
(09-06-2015، 16:17)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایران بیشترین آمار طلاق رو داره جانم
دختران می گویند یعنی واقعا اینقدر پسران بی ظرفیت هستند که با 4 تا تار موی ما یا مثلا با اینکه آستین لباس ما کمی بالاتر از حد معمول باشد تحریک می شوند و به گناه می افتند؟!
حالا من می خواهم به لحاظ جسیمی و فیزیولوژیکی و روانشناسی جدای از این حکم یه این مسأله شما جواب دهید که اگر پسری اهل فسق و فجور و دیدن فیلم های مبتذل و سکسی نباشد و به قول معروف چشم پاک هم باشد(چون مثلا پسری که تا حالا 100 تا فیلم سکسی دیده دیگر واقعا 4 تا تار مو برایش عادی است.) از طرفی قوای شهوانی طبیعی نیز داشته باشد یعنی در زمینه جنسی و قوای شهوانی ضعف و اختلالی نداشته باشد معمولا با چه صحنه هائی تحریک می شود؟!
یعنی مثلا واقعا دیدن بخشی از موی سر یک دختر که از روسری بیرون است باعث تحریک پسر می شود یا خیر؟! یا مثلا با دیدن دست برهنه یک دختر تا آرنج یا پائین تر از آرنج تحریک می شود یا خیر؟! یا مثلا با دیدن صورت آرایش کرده یک دختر تحریک می شود یا خیر؟! یا مثلا با دیدن یک دختر مانتوئی که مانتوی تنگ پوشیده و برجستگیهای بدنش مانند سینه ها نمایان است تحریک شود؟!
در هر کدام از این مثالهائی که زدم میزان تحریک چقدر است!؟ برای مثال اگر بخواهم رک و واضح صحبت کنم؛ آیا برای یک پسر سالم به لحاط جنسی و سالم به لحاظ اخلاقی اینطور است که با دیدن مثلا دست برهنه یک دختر تا آرنج یا کمتر از آن برای او دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نعوظ اتفاق بیفتد یا خیر؟! یا مثلا آیا با دیدن بخشی از موی سر یک دختر اینطور است که نعوظ اتفاق بیفتد یا خیر؟!
از این بالاتر آیا ممکن است میزان تحریک اینقدر شدید باشد که خدای نکرده اگر پسر آدم متقی ای نباشد به استمناء کشیده شود!؟
طرف از خارج از کشور اومده بود ایران میگفت اونجور که من توی خیابونای تهران تحریک شدم تو خیابونای کشور خودم تحریک نشده بودم !!
این نشون میده که برهنه بودن قسمت کوچکی از بدن(مثلا ساق دست یا بیرون بودن قسمتی از موها) بیشتر از برهنه بودن تمام بدن یا در کل بی حجاب بودن میتونه فرد رو تحریک کنه.
چه بسا که یکی از دلایلی که میگن بدحجابی خیلی بدتر از بی حجابیه میتونه همین مسئله باشه !!
توی بخش دیگه ای از سخنرانیشون میگن :
اگه فردی کاملا برهنه باشه تمام ایرادات بدنش دیده میشه. اما وقتی یه قسمت پوشیدست یه بخشش برهنه ، اون پوشش باعث میشه ایرادات بدنش دیده نشه؛ اون قسمتش که دیده نمیشه که هیچ !اون بخشی که برهنست به بهترین شکل ممکن حرف میزنه !!
اتفاقا پسری که رابطه جنسی داشته و انواع فیلم های پورن و مستهجن رو تماشا کرده نسبت به پسرای دیگه بیشتر تحریک میشه و با دیدن یه زن و دختر بدحجاب آب از دهنش میریزه چون با جزئیات مسئله بیشتر آشناست(به عینه زیاد برخورد کردم!)
البته تحریک پذیری عمدتا با خواسته خود فرد انجام میشه.اگر کسی نخواد تحریک بشه نباید خیره نگاه کنه به اندام و موهای مونثان بی حجاب!
(قل للمومنین یقضوا ابصارهم)
مراجع هم حکم دارند که نگاه با لذت(جنسی) حتی به گردی صورت و دست ها تا مچ هم حرام است.
اما نکته بسیار مهم برای حجاب این نیست که پسرا و مردان تحریک نشن بلکه به نظر من به خاطر اینه که قیافه زیبارویان برای پسر و مرد عادی نشه.چون اگر مردی زن و دخترای زیباروی زیادی رو تماشا کنه نسبت به همسر و یا همسر آیندش دلسرد میشه.دقیقا در جهان غرب به همین مشکل برخوردند که جذابیت زن ها براشون عادی شده و به راحتی با کوچکترین مشکل طلاق می گیرن