03-06-2015، 9:05
(03-06-2015، 7:24)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسیحیا هم روزه میگیرن!ما یه بار رفته بودیم یک کشور مسیحی دیدیم اونجا بیشتر از ما روزه میگیرن متلا دو سه ماه.اونا روزشون اینطوریه مثلا یک ماه گوشت نمیخورن یه ماه سبزی نمیخورن و...بهشون هم فشار نمیاد.
(03-06-2015، 1:50)Sanita.p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست من گوشیتو هیچوقت زیر سرت نزار چون امواجش سرطان زاست مثلا بزار کنار تختت اینطوری سلامتت هم تضمین میکنی.
واسه نماز صبح هشدار گوشیمو تا ته زیاد می کنم می زارم زیر بالشم که وقتی زنگ می خوره مث چی خواب از سرم می پره و پر انرژی میشم
(02-06-2015، 21:48)گروهOnly God نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستان حالا ما روزه میگیریم وحال فقرا رو میفهمیم نمیشد خدا یه کاری میکرد یه ماه حال ثروتمند هارو بفهمیم
ببین من چی گفتم .ما باروزه حال فقرا رو میفهمیم.معلومه که نمیشه با روزه به فقرا کمک کرد.
ما حتی حالمون از ثروت مندا هم بهتره چون اونا همیشه مریضن.بخدا حدود90 درصد پولدارا سلامتی ندارن.ولی ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟هم سلامتی داریم هم محبت ولی هنوز قدرشو نمیدونیم!!!!!!میخوای حال ثروتمندا رو داشته باشی از خدا بخوا یه مریضی نا علاج بهت بده که حتی پول پیشت بی ارزش بشه!!