از اینکه به من اطلاع دادین ممنونم.
موفق و پیروز باشید
پورمن
با سلام
فعلا این کار برای خودم یک کم مشکل و وقت گیر هست.
اگر راه آسون تری پیدا کردم شاید.
موفق باشید
پورمن
با سلام
درحال حاضر سوابق شما در انجمن مدیران برای مدیریت بخش گفتگوی آزاد به بحث گذاشته شده است.
از آنجا که تمام کاربران شما را با همین نام می شناسند، بهتر است کمی صبر کنید تا بررسی ها تمام شود و بعد از مشخص شدن نتیجه ی آرای مدیران درخواست تغییر نام کاربری را دوباره مطرح کنید (چون ممکن هست من فراموش کنم
).
شاد و پیروز و سربلند باشید
پورمن
موفق و پیروز باشید
پورمن
(03-09-2012، 17:10)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فريد رومل قبلا فريد كامياب بوده
با سلام
فعلا این کار برای خودم یک کم مشکل و وقت گیر هست.
اگر راه آسون تری پیدا کردم شاید.
موفق باشید
پورمن
(02-09-2012، 15:55)ROOZBEH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشید میشه من هم در این موضوع شریک شم که اسم دیگران را عوض کنم
با سلام
درحال حاضر سوابق شما در انجمن مدیران برای مدیریت بخش گفتگوی آزاد به بحث گذاشته شده است.
از آنجا که تمام کاربران شما را با همین نام می شناسند، بهتر است کمی صبر کنید تا بررسی ها تمام شود و بعد از مشخص شدن نتیجه ی آرای مدیران درخواست تغییر نام کاربری را دوباره مطرح کنید (چون ممکن هست من فراموش کنم
![Smile Smile](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/smile.gif)
شاد و پیروز و سربلند باشید
پورمن
(03-09-2012، 17:34)milad.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم منو بذارید *Tear Fire*iv: