09-04-2015، 9:53
بنظرم اطلات تو این زمینه خیلی ضعیفه
جن ها قبل از انسان ها توی زمین بودن اما من ماجرای اون یک دست و پا رو نشنیدم قبل از این ک انسان بیاد جن ها برترین موجودات خودشونو میدونستن
جن ها هم بین اونا هم جن های خوب هست و هم بد
میگن انسان هایی که بد باشن جن های بد اون ها رو آزار میده
یه جا خوندم میگه اگه یه جا رفتی دیدی فضای اونجا سنگین بلند بسم الله الرحمن الرحیم رو بگو جن های بد فرار میکنن چون از نام خدا میترسن
دررضمن جن ها خودشون زاد و ولد میکنن
درضمن ابلیس یه فرشته بوده که مقامش خیلی بالا بوده و توآسمون ها جایگاه باتلایی داشت بعد زمانی که خدا حضرت آدم رو خلق میکنه دستور میده خدا همه سجده کنن به انسان همه سجده میکنن به غیر از شیطان ک اون قسم میخوره انسان ها رو فریب بده و تا آخرت شیطان زنده.
میمونه فقط همین
درضمن سپاس بدید دستم درد گرفت انقد تایپ کردم.
سوال دیگه ای داشته بپرس حتما جواب میدم.
جن ها قبل از انسان ها توی زمین بودن اما من ماجرای اون یک دست و پا رو نشنیدم قبل از این ک انسان بیاد جن ها برترین موجودات خودشونو میدونستن
جن ها هم بین اونا هم جن های خوب هست و هم بد
میگن انسان هایی که بد باشن جن های بد اون ها رو آزار میده
یه جا خوندم میگه اگه یه جا رفتی دیدی فضای اونجا سنگین بلند بسم الله الرحمن الرحیم رو بگو جن های بد فرار میکنن چون از نام خدا میترسن
دررضمن جن ها خودشون زاد و ولد میکنن
درضمن ابلیس یه فرشته بوده که مقامش خیلی بالا بوده و توآسمون ها جایگاه باتلایی داشت بعد زمانی که خدا حضرت آدم رو خلق میکنه دستور میده خدا همه سجده کنن به انسان همه سجده میکنن به غیر از شیطان ک اون قسم میخوره انسان ها رو فریب بده و تا آخرت شیطان زنده.
میمونه فقط همین
درضمن سپاس بدید دستم درد گرفت انقد تایپ کردم.
سوال دیگه ای داشته بپرس حتما جواب میدم.