13-01-2012، 18:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-01-2012، 18:39، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: فریدجان دلبندم اون هواپیماس که زدموشک دارهمحمد علی جان دلبندم اون هواپیما هست که زد موشک داره . ولی به اندیشه ام چیزی در مورد سپر امواج که روی کشتی های جنګی پيش رفته نصب میشه نشنیدی!
نقل قول: قایق های تندروی سپاهومن ازنزدیک دیدماژدر های این ها به درد خودشون می خوره!
مجهزبه اژدرهای پیشرفته تیپ3هست
نقل قول: برادرمن چطورممکنه ایران30میلیون سربازداره اونوقت چین که ابرقدرت دنیاس 1میلیون؟صدرحمت به جوک!برادر من چین همون طور که خودت هم ګفتی ۱ میلیارد و نیم جمعیت داره اګر این جوری که شما میګی یک میلیارد از یک میلیارد و نیم جمعیتش سرباز باشن به طور تخمینی میشه ګفت از هر سه نفر یک نفر سرباز هست توی چین. که این جا سخن شما میشه جوک نه سخن من.
تازه ایران ۳۰ میلیون سربازش رو از کجا اورده؟؟؟؟ اګر این جور که شما میګی باشه از هر ۸ نفر توی ایران ۳ نفر سربازن که این خنده دار هست شدید.
تازه اګر بسیج مردمی موقع جنګ اعلام کنن تازه ، تازه ، تازه ، شاید ، بازم تکرار میکنم شاید کلا سرباز های ایران بشه ۵ میلیون.
داداش من ما اکنون در قرن ۲۱ زندګی می کنیم. اون موقع که قشون کشی بود ماله جنګ سرد و جنګ جهانی دوم بود.
نقل قول: من اگه جای هیتلرفرمانده ی اون ارتش بودم کل دنیاروفتح میکردمخیلی بیشتر از ۴ اشتباه بود . اګر چیزی در این مورد داری که بګی برو به تاپیک اشتباهات نظامی هیتلر
هیتلر4تااشتباه کردکه همین4اشتباه باعث شکستش شد