اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تهیه ترشی بندری خانگی

#1

آموزش تهیه ترشی بندری خانگی


زمان آماده سازی: ۲ ساعت
مواد مورد نیاز:
آب گوجه فرنگی ۱ پیمانه (غلیظ)
گوجه فرنگی ۵ عدد
ادویه ترشی ۲ قاشق سوپخوری
سیب ترشی نیم کیلو
کرفس ۳ شاخه
فلفل سبز تند ۵۰ گرم
گل کلم ۱ کیلو
سیر ۱ بوته
رب انار ۱ پیمانه
خیار ۳ عدد
بادمجان ۳ عدد
موسیر ۵۰ گرم (تازه)
هویج ۳ عدد
تمبر هندی ۱ بسته
سبزی ۱ پیمانه (شامل نعنا.گشنیز.مرزه.ترخان ریز شده)
سرکه به میزان لازم

آموزش تهیه:
۱- ابتدا فلفل سبزهای تند را شسته و داخل کمی سرکه و آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند، سپس آنها را ریز کنید.
۲- تمبر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید سپس آن را با آبکش ریز صاف کنید و هسته های آن را جدا نمائید.(این عمل را چند بار انجام دهید تا کاملا گوشت تمبر هندی جدا شود).

۳- گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، هویج ها و سیب ترشی و سیرها را پوست کرده و ریز خرد نمائید، برگ های کرفس را جدا نموده و به اندازه هویج ها خرد کنید.
۴- خیارها را همراه با پوست خرد کنید و در آبکش بریزید، سپس مقداری نمک روی آن بپاشید و ۳ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.

۵- موسیرها را شسته و به صورت ورقه ای یا ریز خرد کنید.
۶- بوته های گل کلم را نیز از هم جدا نموده و ریز خرد کنید.

۷- سبزی های معطر را ساطوری کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط نمائید.
۸- بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند سپس به همان صورت داغ به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

۹- ادویه مخصوص ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمبر هندی حل شده در سرکه را به مخلوط اضافه کنید، سپس مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه آن را اندازه کنید تا جایی که روی آن را کامل بپوشاند.
۱۰- نمک و فلفل هم به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید و ظرف ترشی را در جای خنکی قرار دهید، سپس حدود ۲ هفته صبر کنید تا ترشی شما کاملا جا بیفتد.

نکات قابل توجه:
• بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
• می توانید به ترشی ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر هم اضافه کنید.
• اگر دوست دارید به جای فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.
• رب انار ترش مزه این ترشی را بهتر می کند.
• آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید، می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط ۳ قاشق رب و ۱ لیوان آبجوش استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
آموزش تهیه ترشی بندری خانگی - spent † - 08-02-2015، 16:08


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان