انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش تهیه ترشی بندری خانگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش تهیه ترشی بندری خانگی (/showthread.php?tid=210056)



آموزش تهیه ترشی بندری خانگی - spent † - 08-02-2015


آموزش تهیه ترشی بندری خانگی 1


زمان آماده سازی: ۲ ساعت
مواد مورد نیاز:
آب گوجه فرنگی ۱ پیمانه (غلیظ)
گوجه فرنگی ۵ عدد
ادویه ترشی ۲ قاشق سوپخوری
سیب ترشی نیم کیلو
کرفس ۳ شاخه
فلفل سبز تند ۵۰ گرم
گل کلم ۱ کیلو
سیر ۱ بوته
رب انار ۱ پیمانه
خیار ۳ عدد
بادمجان ۳ عدد
موسیر ۵۰ گرم (تازه)
هویج ۳ عدد
تمبر هندی ۱ بسته
سبزی ۱ پیمانه (شامل نعنا.گشنیز.مرزه.ترخان ریز شده)
سرکه به میزان لازم

آموزش تهیه:
۱- ابتدا فلفل سبزهای تند را شسته و داخل کمی سرکه و آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند، سپس آنها را ریز کنید.
۲- تمبر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید سپس آن را با آبکش ریز صاف کنید و هسته های آن را جدا نمائید.(این عمل را چند بار انجام دهید تا کاملا گوشت تمبر هندی جدا شود).

۳- گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید، هویج ها و سیب ترشی و سیرها را پوست کرده و ریز خرد نمائید، برگ های کرفس را جدا نموده و به اندازه هویج ها خرد کنید.
۴- خیارها را همراه با پوست خرد کنید و در آبکش بریزید، سپس مقداری نمک روی آن بپاشید و ۳ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.

۵- موسیرها را شسته و به صورت ورقه ای یا ریز خرد کنید.
۶- بوته های گل کلم را نیز از هم جدا نموده و ریز خرد کنید.

۷- سبزی های معطر را ساطوری کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط نمائید.
۸- بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند سپس به همان صورت داغ به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

۹- ادویه مخصوص ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمبر هندی حل شده در سرکه را به مخلوط اضافه کنید، سپس مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه آن را اندازه کنید تا جایی که روی آن را کامل بپوشاند.
۱۰- نمک و فلفل هم به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید و ظرف ترشی را در جای خنکی قرار دهید، سپس حدود ۲ هفته صبر کنید تا ترشی شما کاملا جا بیفتد.

نکات قابل توجه:
• بهتر است ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
• می توانید به ترشی ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر هم اضافه کنید.
• اگر دوست دارید به جای فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.
• رب انار ترش مزه این ترشی را بهتر می کند.
• آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید، می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط ۳ قاشق رب و ۱ لیوان آبجوش استفاده کنید.