اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

#1
  • گوشت کبابی برش نازک داده شده - 600 گرم ( 6 برش )
  • ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده)
  • فلفل قرمز 2 عدد (کبابی شده)
  • پنیر پارمسان 4 قاشق سوپ خوری (رنده شده)
  • جعفری 2 قاشق سوپ خوری ( خرد شده)
  • روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری (آسیاب شده)
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • سرکه یک چهارم فنجان
  • سیر 2 حبه

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه:


1. برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .

2. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .

3. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .

4. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .

5. بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015، 2:13


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان