19-01-2015، 0:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-01-2015، 0:26، توسط Azerbaycan_Marali.)
(18-01-2015، 21:35)jaid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره درسته حق با شماست.فقط ایرانی ها و نژاد پارس آدم بودند و هستند بقیه اقوام حیوانات وحشی به حساب میان.در ضمن افلاطون و ارسطو هم آدمای بی سواد و نفهمی بودن.اهرام مصر و قانون حمورابی هم مهم نیستن.کلا فقط شما پارس ها نژاد برتر هستین و بس.همچنین من به کسی که به کتابهای ذبیح الله منصوری ارجاع بده هیچ حرفی ندارم.
(18-01-2015، 13:28)Azerbaycan_Marali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو فقط برای اطلاع میگم اولا اولین تمدن بشری تو ایران شروع شده نه عراق مثلا در کتاب سرزمین جاوید امده که همون عراقی ها تو نو میگم هرکی هم بهت گفته چرت گفته اینو بخونید : در زمانی که رود ایران بان بود ( به مو جب افسانه ها تا 3 هزار سال در ایران فقط زنها پادشاه می شدند و پسر ها از سلطنت محروم بودند) روزی برای او خبر اوردند که در شرق در سرزمین ایرانیان زنها ومردمانی هستند که کاملا وحشی هستند وما هر وقت به نزدیک انها میرویم فرار می کنند و تا به حال 2 نفر را کشتند در نزدیکی های اتشخانه پیدا شان می شود اینا همون عراقی های جنبعالی ان(اتش* نخ* پارچه*مس*طلا* داس * شیشه* دوختن لباس *کشتی و قایق * و پرده واشپزی کردن و.............. را ابتدا ایرانیها اختراع و اکتشاف کردند و اولین منشور حقوق بشر را در زمان کوروش در ایران نوشته شده و همون یونانی که جنعابالی می فرمایید وقتی اسکندر برای اولین بار به ایران اومد طوری روش اثر داشت که حاضر نبود لباس های یونانی بپوشه وقتی غذا های مارو چشید حتی به غذا های یونان ننداخت و گفت:من ارزو دارم که یک ادم عادی ونه پادشاه با شم اما تو ایران متولد بشم در ضمن اون برای ایران و مردمش بیشتر از مردم خودش اهمیت قایل بود . ودر ضمن حالا که داری می گی باید اینم بگم که انموقع همونطور که الان به امریکا فرار مغذ ها میشه اونموقع به ایران می شد و اونها به مردم دنیا طرز استفاده از اختراعات رو یاد دادند کتاب ها بو علی تا قبل از پنج سال پیش تو کشور امریکا تدریس می شد و زمانی که ایرانیها اینهمه کار می کرد ند قبل کوروش مصری ها وحشی بودن مثل حیوان:cool:
آقا با این حرفا الکی خودتونو خوش نکنین.ایتالیا رو نمیگم ولی هر چه قدر هم بگین تمدن ایران باستان اصلا به پای مصر و یونان باستان مخصوصا یونان نمیرسه.در ضمن اولین تمدن بشری هم از عراق(بین النهرین) شروع شده.