امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهترین شکل تصمیم گیری

قسمت سوم:
کلید کار متمرکز کردن فکر بر نیاز واقعی است . تمرکز فکر در اینجا بعنی تصورکردن فقظ آن نتایجی که به آن نیاز واقعی دارید و توجه کامل به این نیازها بطور واضحو با تمام جزئیات ، بطوری که گویی هم اکنون یه آن دست یافته اید .

وقتی فکرروی نیاز واقعی متمرکز شود و به هرجیز دیگر جزآن " نه " بگویید ، نتایج بهتری بهدست می آید ....... اگر نتایجی که نیاز دارید را روی ورقه ای بنویسید و گاه گاهی بهآن نظر بیاندازید ، به متمرکز شدن فکر شما کمک خواهد کرد .

بنایراین تمرکز فکر ، حس کردن واضح نتایج مورد نیاز استطوری که نگذارید چیز دیگری فکرتان را آشفته سازد . با گفتن " نه " به همه آنچه کهکمکی به رسیدن به احتیاج واقعی شما نمی کند و گفتن " آری" تنها به آنچه که کمک میکند ، فکرتان را متمرکز سازید **

چطور می توانیم اینطور مصمم باشیم؟

**
اشخاص مصمم کسانی هستند که نیاز واقعی خود را بهوضوح می دانند ، بنابراین به سرعت می توانند تشخیص دهند که یک تصمیم بخصوص ، درمسیر بر آوردن نیاز واقعی آنان قرار دارد یا در خلاف جهت آن **

هم اکنون شما نیاز واقعی خودرا در یک ماه آینده مد نظر قرار دهید ، طرح و برنامه تأمین این نیاز را در نظربگیرید و نتیجه را به وضوح مجسم کنید . سپس به هرآنچه در ذهن شما به عنوان خواستهشما در یک ماه آینده مطرح است اما نیاز واقعی و اصلی شما نیست ، " نه " بگویید وفقط به نیاز واقعیتان توجه کرده ومصمم باشید که در مسیر تأمین این نیاز قدم برداریدخواهید دید که تصمیم گرفتن آسانتر است .
در یککلام وقتی فقط در پی نیاز واقعی باشیم ، مصمم تر می شویم و اتخاذ تصمیم بهتر ،زودتر صورت می گیرد.
مثال :
شما به خرید می روید در یکفروشگاه زنجیره ای و انواع و اقسام کالاها در معرض دید و توجه شما قرار دارد ، برچه چیزی تمرکز می کنید برای آنکه بهترین تصمیم را در خرید بگیرید؟

حالاین سئوال رخ می نماید که :

چگونه می توانم تفاوت بینآنچه می خواهم و آنچه به آن نیاز دارم را بفهمم ؟

** برای آنکه ببینی چه چیز را فقط ، می خواهی ، از خود بپرس :

بگذار ببینم چه کار دوست دارم ( می خواهم ) انجام دهم ؟

برای آن که ببینی به چه چیزنیازمندی از خود بپرس :

باید بدانم چه کاری لازمه بکنم ؟ **

**
معمولاً تفاوت بین آنچه می خواهی با آنچه نیاز داری، وقتی فهمیده می شود که به آنچه می خواهی دست می یابی اما می بینی آنطور کهامیدوار بودی باشه نیست . **

حال از میان تصمیمات مختلفی که لیست کرده ای ، فقطآنهایی که نیازت را برآورده می کند نگه دار و بقیه را حذف کن . چون اگر از اول درپی نیاز واقعی باشی نتیجه بهتری خواهی گرفت .

خلاصه :

1 –
پی گرفتن نیازواقعی در ابتدای کار مرا سرانجام به نتایج بهتری می رساند .

2 - این به آن معنی است که هم تصویری از نتایج مورد نیاز رابا جزئیات آن ببینم ، و هم آن کاری را انجام دهم که نیاز واقعیم را برآورد .

3 – خواسته ها همان آرزو ها هستند ، و نیازها هم همانضروریات ، نیازها برای کسب موفقیت و احساس رضایت لازمند .

4 - برای دیدن آنچه فقط خواسته من است نه آنچه به آن نیازدارم ، کافیست از خود بپرسم " می خواهم الآن چه کار کنم " ؟
و برای فهم آنچه
واقعاً نیاز است از خود می پرسم : " لازمه چه کار کنم " ؟

5 – من در این تصمیم گیری واقعاً چه نیازی را برآورده میکنم . آیا باعث رضایت و موفقیتم می شود ؟ آیا فکر من بطور واضح روی نتایج مورد نیازمتمرکز شده ؟ آیا من به آنچه نیاز واقعی را برآورده می سازد " آری " و بههرچیزدیگری " نه " گفته ام ؟ آیا نیاز واقعی را بر می آورم ؟

6 –
از عقلممدد می گیرم و از خود یک سئوال عملی می پرسم ، اونم اینکه :
آیا نیاز واقعی را
بر می آورم و از حق گزینشهای خود آگاهی دارم و به تمام جوانب آن فکر کرده ام . " آری " یا " نه " ؟
آگاهی ازاختیارات

ممکناست این سئوال برای شما پیش آید که :

**
اگر بخواهیم اولین و دومین قسمت سئوال عملی را را از خود بپرسم آیا زمان زیادی طولنخواهد کشید تا به مرحله تصمیم گیری برسم ؟ **
در این وقت به خود بگویید ** هرچه آهسته تر بروم زودتر می رسم **
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن
است که آهسته و پیوسته رود

به عبارتی باید گفت :
**
تصمیم گرفتنخوب از تصحیح کردن یک تصمیم ضعیف کمتر وقت می گیرد . .... پس در مرحله اول نیاز بهصرف وقت دارید تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید .
یکی از اختیارات شما این است کهدریابید اختیاراتی دارید . اغلب اختیارات گوناگونی وجود دارد ولی ممکن است شما نسبتبه آنها آگاه نباشید . وقتی که دارید می گویید " انتخاب دیگری ندارم " به خودبخندید و بدانید فقط از اختیارات خود آگاه نیستید ."

"
گاه پیش می آید کهفکر می کنیم انتخاب دیگری نداریم و همین تصور دهانمان را از ترس قفل می کند ، امااین امر به ندرت اتفاق می افتد و اگر اتفاق بیفتد ، فقط و فقط نشانه ترس ماست که مارا فلج می سازد " **

اگر انسان از اختیاراتخود آگاه نباشد در واقع ( در عمل ) مثل آنست که اختیاری ندارد پس سعی کنید از حقانتخابهای خود آگاه شوید .

چگونه می توان از حق انتخاب خود آگاه شد ؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بهترین شکل تصمیم گیری - eɴιɢмαтιc - 07-11-2014، 11:27

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Earth راهنمای معنوی روح برای رسیدن به خواسته های قلبی نیاز به مدیتیشن و تصمیم درست است.
  درست تصمیم بگیر..♡
Sad علت بی احترامی به تصمیم زنان چیست؟
  اولین تصمیم یا بهترین تصمیم
  بهترین و پولسازترین مشاغل برای زنان
  خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟
Smile بهترین سن برای یادگیری زبان خارجی بچه ها
Smile بهترین ترفندها برای ارتباط دوباره با کودک درونمان!
  بهترین سرگرمی های که حالتان را خوب می کنند
  بهترین دوست‌تان شما را لو می‌دهد!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان