اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس

#1
Tongue 
طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس

جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات

مواد لازم:
فیله ران مرغ 1300 گرم
قارچ 100 گرم
پودر قند 55 گرم
سس سویا ⅓ پیمانه
سرکه برنج ⅓ پیمانه
پیازچه 8 عدد
بادمجان قلمی 3 عدد
فلفل دلمه ‎ای‌ قرمز 2 عدد
سرکه سفید 1 قاشق سوپ‎خوری
زنجبیل تازه 2 قاشق چای‎خوری
طرز تهیه:
زنجبیل تازه را رنده می‎کنیم.
سس سویا را همراه با سرکه برنج، شکر، سرکه سفید و زنجبیل، در یک کاسه سرامیکی یا شیشه‎ای متوسط ریخته و هم می‎زنیم تا شکر حل شود.
فیله مرغ را به صورت تکه‎های 3 سانتی‎متری خرد می‌کنیم.
نیمی از مخلوط سس سویا را کنار می‎گذاریم. مرغ را در نیمه باقی‎مانده سس سویا قرار داده و هم می‎زنیم تا ترکیب شوند.
سپس روی ظرف را با یک ورقه پلاستیکی پوشانده و حدود 4 ساعت در یخچال نگه می‎داریم تا مزه‎دار شود.
ظرف را از یخچال خارج کرده و مایع مزه‎دار کننده (مخلوط سس سویا) روی سطح مرغ را جدا و خشک می‎کنیم.
دانه‎های فلفل دلمه‎ای را جدا می‎کنیم و در تکه‎های 3 سانتی‎متری برش می‎‎زنیم.
بادمجان را 2 سانتی‎متری خرد می‎کنیم. ساقه‎های سبز رنگ پیازچه را کنار گذاشته و به‌صورت تکه‎های 4 سانتی‎متری خرد می‎کنیم.
مرغ را همراه با فلفل دلمه‎ای، پیازچه، قارچ و بادمجان به سیخ می‎کشیم.
فر را در دمای 200 درجه سانتی‎گراد از قبل گرم می‎کنیم (گریل گازی یا زغالی هم برای این کار مناسب است آن را از قبل با حرارت ملایم گرم می‎کنیم). بعد سیخ‎ها را بر روی گریل یا فر گذاشته و 15 دقیقه کباب می‎کنیم و هر از چند گاه سیخ را زیر و رو می‎کنیم تا محتویات سیخ کامل پخته شود.
مخلوط سس باقی‎مانده سویا را در یک تابه کوچک و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار می‎دهیم. بعد از اینکه مایع به جوش آمد، حدود 2 دقیقه آرام پز می‎کنیم تا مخلوط سس غلیظ و سفت شود.
در انتها سیخ‎ها را از گریل جدا کرده و بر روی ظرف سرو قرار می‎دهیم.
طرز تهیه سس سویا:
امروزه سس سویا را از دانه های سویا که با غلات تفت داده شده نظیر برنج گندم و جو مخلوط می شود، تهیه می کنند. ترکیب فوق را به حالت خمیر در آورده و برای چند ما به حال خود باقی می گذارند تا فرایند ترکیب انجام پذیرد و پس از سپری شدن چند ماه آنرا از صافی رد کرده و در شیشه می ریزند. باید توجه داشت که تیه سس سویا به روش مصنوعی بیش از چند روز زمان نمی برد. به این منظور مواد فوق تحت فرایند هیدرولیت قرار گرفته و در نهایت چاشنی هایی نظیر شربت ذرت، نمک و قدری آب نیز به آن اضافه می شود. البته سس های صنعتی فاقد طعم مطبوع انواع طبیعی خود هستند.
طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس - sϻσκε ϐσψ - 24-10-2014، 12:32


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان