انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس (/showthread.php?tid=186536)



طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس - sϻσκε ϐσψ - 24-10-2014

طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات + عکس 1

جوجه کباب ژاپنی با سبزیجات

مواد لازم:
فیله ران مرغ 1300 گرم
قارچ 100 گرم
پودر قند 55 گرم
سس سویا ⅓ پیمانه
سرکه برنج ⅓ پیمانه
پیازچه 8 عدد
بادمجان قلمی 3 عدد
فلفل دلمه ‎ای‌ قرمز 2 عدد
سرکه سفید 1 قاشق سوپ‎خوری
زنجبیل تازه 2 قاشق چای‎خوری
طرز تهیه:
زنجبیل تازه را رنده می‎کنیم.
سس سویا را همراه با سرکه برنج، شکر، سرکه سفید و زنجبیل، در یک کاسه سرامیکی یا شیشه‎ای متوسط ریخته و هم می‎زنیم تا شکر حل شود.
فیله مرغ را به صورت تکه‎های 3 سانتی‎متری خرد می‌کنیم.
نیمی از مخلوط سس سویا را کنار می‎گذاریم. مرغ را در نیمه باقی‎مانده سس سویا قرار داده و هم می‎زنیم تا ترکیب شوند.
سپس روی ظرف را با یک ورقه پلاستیکی پوشانده و حدود 4 ساعت در یخچال نگه می‎داریم تا مزه‎دار شود.
ظرف را از یخچال خارج کرده و مایع مزه‎دار کننده (مخلوط سس سویا) روی سطح مرغ را جدا و خشک می‎کنیم.
دانه‎های فلفل دلمه‎ای را جدا می‎کنیم و در تکه‎های 3 سانتی‎متری برش می‎‎زنیم.
بادمجان را 2 سانتی‎متری خرد می‎کنیم. ساقه‎های سبز رنگ پیازچه را کنار گذاشته و به‌صورت تکه‎های 4 سانتی‎متری خرد می‎کنیم.
مرغ را همراه با فلفل دلمه‎ای، پیازچه، قارچ و بادمجان به سیخ می‎کشیم.
فر را در دمای 200 درجه سانتی‎گراد از قبل گرم می‎کنیم (گریل گازی یا زغالی هم برای این کار مناسب است آن را از قبل با حرارت ملایم گرم می‎کنیم). بعد سیخ‎ها را بر روی گریل یا فر گذاشته و 15 دقیقه کباب می‎کنیم و هر از چند گاه سیخ را زیر و رو می‎کنیم تا محتویات سیخ کامل پخته شود.
مخلوط سس باقی‎مانده سویا را در یک تابه کوچک و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار می‎دهیم. بعد از اینکه مایع به جوش آمد، حدود 2 دقیقه آرام پز می‎کنیم تا مخلوط سس غلیظ و سفت شود.
در انتها سیخ‎ها را از گریل جدا کرده و بر روی ظرف سرو قرار می‎دهیم.
طرز تهیه سس سویا:
امروزه سس سویا را از دانه های سویا که با غلات تفت داده شده نظیر برنج گندم و جو مخلوط می شود، تهیه می کنند. ترکیب فوق را به حالت خمیر در آورده و برای چند ما به حال خود باقی می گذارند تا فرایند ترکیب انجام پذیرد و پس از سپری شدن چند ماه آنرا از صافی رد کرده و در شیشه می ریزند. باید توجه داشت که تیه سس سویا به روش مصنوعی بیش از چند روز زمان نمی برد. به این منظور مواد فوق تحت فرایند هیدرولیت قرار گرفته و در نهایت چاشنی هایی نظیر شربت ذرت، نمک و قدری آب نیز به آن اضافه می شود. البته سس های صنعتی فاقد طعم مطبوع انواع طبیعی خود هستند.