07-01-2012، 21:51
قبول دارم که ما خییییییییلی از میزان قدرت نظامی کشور خودمون بی اطلاعیم و به قول شما دلیلش هم اینه که خیلی چیزا رو نمیشه گفت
به نظر بسیاری از کارشناسان ایران روی کاغذ بازنده است اما من شخصا این حرف را قبول ندارم
بارها گفته ام که زمان جنگ سخت گذشت الان چیزی که به کار می آید سیاسی بازی است
قبلا سیاست را وضع جنگ مشخص می کرد اما الان سیاست است که وضع جنگ را مشخص می کند
قضیه چین را هم صد درصد قبول دارم اتاقا قضیه ذات الریه موسوم به سارس یادتونه چند سال پیش در چین اوج گرفته بود؟
علتش این بود که کارشناسان گفته بودندابر قدرت آینده چین است و امریکا تلاش کرد تا با این ویروس مشکلاتی برای چین ایجاد کند اما این فقط گوشه ای از تلاشها بود تا جایی که من و شما توانستیم اطلاع بیابیم ازش
به نظر بسیاری از کارشناسان ایران روی کاغذ بازنده است اما من شخصا این حرف را قبول ندارم
بارها گفته ام که زمان جنگ سخت گذشت الان چیزی که به کار می آید سیاسی بازی است
قبلا سیاست را وضع جنگ مشخص می کرد اما الان سیاست است که وضع جنگ را مشخص می کند
قضیه چین را هم صد درصد قبول دارم اتاقا قضیه ذات الریه موسوم به سارس یادتونه چند سال پیش در چین اوج گرفته بود؟
علتش این بود که کارشناسان گفته بودندابر قدرت آینده چین است و امریکا تلاش کرد تا با این ویروس مشکلاتی برای چین ایجاد کند اما این فقط گوشه ای از تلاشها بود تا جایی که من و شما توانستیم اطلاع بیابیم ازش
نقل قول: ایران به روی کاغددردستان شمانمیتونه پنجه توپنجه بشه واین ماییم که ازقدرت ایران بی اطلاعیممنظورم این بود که سیاهه دشمن به قول قدیمی ها بیشتر از ماست ولی همه چیز تعداد نیست