19-09-2014، 21:23
***** دارچین علیه اضطراب ****
--------------------------------------
* دارچین، پوست خشک شده شاخههای نوعی درخت بومی هند است.
این ادویه خوشعطر، طبع گرم و خشکی دارد.
* شادیآور، آرامبخش، تقویتکننده کبد و قلب، کاهنده قندخون، برطرفکننده بوی بد دهان، ادرارآور و قاعدهآور است.
میتواند جلوی اسهال را بگیرد، فشارخون را کاهش بدهد، گرفتگیهای عضلانی را تا حدی از بین ببرد، تب را پایین بیاورد
و یک آنتیهیستامین خوب و طبیعی هم محسوب شود.
* خانمهای باردار، شیرده و افراد مبتلا به زخمها و ناراحتیهای گوارشی باید در مورد میزان مصرف دارچین با پزشک خود مشورت کنند
زیرا زیادهروی در مصرف این ادویه میتواند برای برخی از افراد، تپش قلب، تعریق و حساسیت را به دنبال داشته باشد.
در ضمن، مصرف بیش از حد دارچین به افرادی با مزاج گرم نیز توصیه نمیشود.
یادآوری: بهتر است چوب درسته و پودرنشده دارچین را به چای یا غذاهای خود اضافه و کمی پیش از سرو غذا، چوب را از ظرف غذا خارج کنید.
جوشیدن چوب دارچین بیشتر از 15- 10 دقیقه داخل چای یا غذا توصیه نمیشود چون میتواند باعث تلخ شدن آن شود