12-09-2014، 20:33
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود…
مواد لازم:
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
موز 540 گرم
آرد 1 لیوان
مغز گردوی خرد شده یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما یک چهارم لیوان
طرز تهیه :
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و با هم الک می کنیم و به مواد بالا می افزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط می کنیم. داخل هر یک از قالب های مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالب ها می ریزیم. مافین ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد برای مدت 35-30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.
مواد لازم:
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
موز 540 گرم
آرد 1 لیوان
مغز گردوی خرد شده یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما یک چهارم لیوان
طرز تهیه :
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و با هم الک می کنیم و به مواد بالا می افزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط می کنیم. داخل هر یک از قالب های مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالب ها می ریزیم. مافین ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد برای مدت 35-30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.