انجمن های تخصصی  فلش خور
چگونگی تهیه مافین موز و گردو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: چگونگی تهیه مافین موز و گردو (/showthread.php?tid=173725)



چگونگی تهیه مافین موز و گردو - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود…



مواد لازم:
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
موز 540 گرم
آرد 1 لیوان
مغز گردوی خرد شده یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما یک چهارم لیوان

طرز تهیه :
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و با هم الک می کنیم و به مواد بالا می افزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط می کنیم. داخل هر یک از قالب های مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالب ها می ریزیم. مافین ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد برای مدت 35-30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.