12-09-2014، 19:51
ناگت سبزیجات را با سس مورد علاقهتان میل کنید.
مواد لازم برای 4 – 2 نفر:
اسپری روغن
پودر سوخاری: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
پوره سیبزمینی: یک و نیم پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
درون ظرف مخصوص پخت، لایهای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسهای متوسط، سیبزمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آنها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگتها را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید منتقل کرده و کمی آنها را به روغن آغشته کنید.
ناگتها را درون فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آنها مایل به قهوهای شده و داغ شوند، حرارت دهید.
مواد لازم برای 4 – 2 نفر:
اسپری روغن
پودر سوخاری: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
پوره سیبزمینی: یک و نیم پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
درون ظرف مخصوص پخت، لایهای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسهای متوسط، سیبزمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آنها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگتها را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید منتقل کرده و کمی آنها را به روغن آغشته کنید.
ناگتها را درون فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آنها مایل به قهوهای شده و داغ شوند، حرارت دهید.