طبخ ناگت سبزیجات رژیمی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ ناگت سبزیجات رژیمی (/showthread.php?tid=173687) |
طبخ ناگت سبزیجات رژیمی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 ناگت سبزیجات را با سس مورد علاقهتان میل کنید. مواد لازم برای 4 – 2 نفر: اسپری روغن پودر سوخاری: نصف پیمانه نمک: یک چهارم قاشق چایخوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی پوره سیبزمینی: یک و نیم پیمانه اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه : فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایهای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید. درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. درون کاسهای متوسط، سیبزمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آنها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید. ناگتها را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید منتقل کرده و کمی آنها را به روغن آغشته کنید. ناگتها را درون فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آنها مایل به قهوهای شده و داغ شوند، حرارت دهید. RE: طبخ ناگت سبزیجات رژیمی - m love f - 12-09-2014 |