12-09-2014، 19:14
مواد لازم :
فلفل دلمهای 500 گرم
خیار چنبر یك كیلوگرم
سبزی معطر سه قاشق غذاخوری
سیر پنج بوته
نمك و فلفل از هر كدام یك قاشق غذاخوری
سركه به میزان لازم
طرز تهیه :
خیار چنبرها را پس از شستن به شكل دلخواه خرد كرده و به مدت یك روز داخل پارچهای خشك میریزیم. (این كار به دلیل كپك نزدن ترشی است) ابتدا در ظرف دردار خیارها را ریخته سپس فلفلهای دلمهای خرد شده همراه با سبزیهای معطر، فلفل، سیر و نمك داخل ظرف روی خیارها میریزیم. سركه را هم اضافه میكنیم تا روی خیارها را بگیرد این ترشی بعد از 15 روز آماده است.
فلفل دلمهای 500 گرم
خیار چنبر یك كیلوگرم
سبزی معطر سه قاشق غذاخوری
سیر پنج بوته
نمك و فلفل از هر كدام یك قاشق غذاخوری
سركه به میزان لازم
طرز تهیه :
خیار چنبرها را پس از شستن به شكل دلخواه خرد كرده و به مدت یك روز داخل پارچهای خشك میریزیم. (این كار به دلیل كپك نزدن ترشی است) ابتدا در ظرف دردار خیارها را ریخته سپس فلفلهای دلمهای خرد شده همراه با سبزیهای معطر، فلفل، سیر و نمك داخل ظرف روی خیارها میریزیم. سركه را هم اضافه میكنیم تا روی خیارها را بگیرد این ترشی بعد از 15 روز آماده است.