17-08-2014، 17:27
5 الی 6 نفر
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته
مغز پسته : دو لیوان
عسل : 12 قاشق مرباخوری
شکر : 1/2 پیمانه
دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .
3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم . هنگام مرطوب کردن هر لایه از خمیر ها سطح آن ها را با مخلوط شکر و دارچین میپوشانیم
4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .
5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .
3 پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر داخل آن ها را مغز پسته ریخته و سپس روی آن ها را با عسل پر میکنیم .
زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته
مغز پسته : دو لیوان
عسل : 12 قاشق مرباخوری
شکر : 1/2 پیمانه
دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .
3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم . هنگام مرطوب کردن هر لایه از خمیر ها سطح آن ها را با مخلوط شکر و دارچین میپوشانیم
4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .
5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .
6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .
7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .
3 پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر داخل آن ها را مغز پسته ریخته و سپس روی آن ها را با عسل پر میکنیم .