07-08-2014، 17:25
برای 4 نفرزمان آماده شدن لوازم :4 دقیقهزمان پخت: 16 دقیقه ارزش غذایی
- مقدار ارزش غذایی
1
کالری
468
2
پروتئین
27 گرم
3
کربوهیدرات
70 گرم
4
چربی
11 گرم
5
چربی اشباع شده
1 گرم
6
فیبر
7 گرم
7
شکر
6 گرم
8
نمک
1.39 گرم
مواد لازم
- مواد لازم
مقدار
1
برنج باسماتی
250 گرم آسان پخت
2
پیاز قرمز
3 عدد ، خوب خردشده
3
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
4
فیله*ی ماهی دودی
140 گرم
5
فیله*ی ماهی
140 گرم
6
عدس
250 گرم
7
پوسته بیرونی لیمو
1 عدد (سپس لیمو را به صورت تکه های مثلثی ببرید)
8
جعفری
1 دسته بزرگ ، تقریباً خردشده
9
بادام
25 گرم تف داده*شده
[b]روش تهیه[/b]
برنج را در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود ، سپس آبکشی کنید . در همین حین پیازها را در روغن در یک ماهیتابه*ی بزرگ نچسب روی شعله*ی ملایم برای 10 تا 12 دقیقه سرخ*کنید تا طلایی شوند. در یک ماهیتابه کم عمق مقداری آب به جوش آورید . سپس فیله*ی ماهی را به آن اضافه کرده و برای 4 دقیقه آب پز کنید تا ماهی کمی بپزد. سپس آبکشی کرده و و به تکه*های بزرگ ببرید. نیمی از پیازها را داخل یک بشقاب ریخته و کنار بگذارید.برنج*های آبکشی شده و عدس را به ماهیتابه*ی پیاز اضافه کنید. سپس با ماهی، پوسته*ی لیمو و جعفری ترکیب کنید تا گرم شود. پیازهایی که کنار گذاشته بودید و بادام را روی غذا ریخته ، و با تکه*هایی لیمو در کنار غذا، آن را سرو کنید.