07-08-2014، 17:24
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
ماهی کفال
١ عدد درشت
2
آب*لیمو
۴ قاشق غذاخوری
3
پیاز
١ عدد
4
گردوی چرخ*کرده و قیسی
هر کدام 1 پیمانه
5
نمک و فلفل و ادویه
به مقدار لازم
6
کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام
١ پیمانه
[b]طرز تهیه[/b]
ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب*لیمو زده و کنار می*گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ*کرده و به آن خلال بادام، فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می*دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می*آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می*کنیم. در دیس گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می*نماییم.
مواد لازم
مقدار
1
ماهی کفال
١ عدد درشت
2
آب*لیمو
۴ قاشق غذاخوری
3
پیاز
١ عدد
4
گردوی چرخ*کرده و قیسی
هر کدام 1 پیمانه
5
نمک و فلفل و ادویه
به مقدار لازم
6
کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام
١ پیمانه
[b]طرز تهیه[/b]
ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب*لیمو زده و کنار می*گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ*کرده و به آن خلال بادام، فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می*دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می*آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می*کنیم. در دیس گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می*نماییم.