طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال (/showthread.php?tid=153990) |
طرز تهیه ماهی شکم پر با ماهی کفال - ✘v!☻lent girl✘ - 07-08-2014 مواد لازم مواد لازم مقدار 1 ماهی کفال ١ عدد درشت 2 آب*لیمو ۴ قاشق غذاخوری 3 پیاز ١ عدد 4 گردوی چرخ*کرده و قیسی هر کدام 1 پیمانه 5 نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم 6 کشمش و خلال بادام و فندق هر کدام ١ پیمانه [b]طرز تهیه[/b] ماهی را شسته و به آن نمک، فلفل، ادویه و آب*لیمو زده و کنار می*گذاریم تا طعم مواد را به خود بگیرد. سپس پیاز را در روغن سرخ*کرده و به آن خلال بادام، فندق، قیسی و گردوی چرخ شده را افزوده و تفت می*دهیم. شکم ماهی را با مخلوط فوق پر کرده و در سینی فر چرب شده قرار داده و کمی روی ماهی فشار می*آوریم تا مواد از شکم ماهی بیرون نریزد. سپس روی ماهی را با کاغذ فویل | ورق آلومینیوم | پوشانده و پس از یک ساعت آن را از فر خارج می*کنیم. در دیس گذاشته و با جعفری و پیاز تزئین می*نماییم. |