09-08-2012، 23:29
(09-08-2012، 23:20)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ببینید جناب صابر حرف شما از یک بابت صحیحه.ببینید شما نباید به همه تعمیم بدی.
ولی بحث من در ژنتیک هست.متمدن بودن،شریف بودن،اصیل بودن در خون آریایی ها هست که در سایر نژادها نیست.
تاریخ خودش بزرگترین مصداق برای اثبات حرف من هست.ببینید در گذشته بزرگترین و متمدنترین مردمان جهان دو ملت ایران و روم بودن که هردو آریایی هستن.بسیاری از چیزهایی که الان در جهان کنونی داره استفاده میشه الهام گرفته از این دو کشور هست.
مثل بحث حقوق بشر،مجلس سنا،و خیلی از چیزهای دیگه.شاید اگر آریایی ها نبودن جهان اینقدر پیشرفت نمی کرد.
موضوع اصلی اینکه گل آریایی ها از سایر ملل برتر هست.
خوب کسانی مثل مغولها وحشی و بی تمدن بودن و هنوز هم همینجوری هستن.
کسانی مثل عرب ها تن پرور و مفت خور بودن و هنوز هم اینطوری هست.
کسانی مثل یهودیان جنایتکار و موذی بودن و هنوز هم اینجوری هستن. و تغییری در نسلشون ایجاد نشده.
این کار درستی نیست.
مثلا دو ادم داریم.
که می خواهیم برای یک پست مدیریتی برای مثلا شرکت بزرگ مایکروساف انتخاب کنیم.
یکی اریایی(یا رومی) و یکی عرب.
میزان و شاخص شایسته بودن این دو فرد برای این پست مدیریتی چیست؟
کسی نمی گوید تو اریایی هستی بیا مدیشو ر و تو که عربی برو پی کارت.
این کار اصلا عقلانی نیست.
می ایند دانش و رزومه خود فرد(و نه نژادش) رو می سنجن می بینن کدوم بهتره و مدیرش می کنن.
پس این حرف شما رو نمی شه به همه تعمیم داد.
مثلا شما می گی من اریایی هم برترم ولی ممکنه از یک عرب از نظر موارد مورد سنجش در شایستگی پست تر باشی و این حرفت که اریایی هستی حرف بی معنی و بی ربطی است.
درسته منم موافقم با این حرف.
منم نگفتم که صد درصد اریایی ها از یک قوم برتر هستن.مثلا امکان داره یک عرب تحصیل کرده باشه و یک انسان فرهیخته باشه.ولی یک اریایی مثلا ایرانی یک آدم دزد و معتاد باشه.
خوب مسلمه که اون شخص عرب از لحاظ معیارهای اجتماعی از اون شخص آریایی برتر هست.
منظور من کلی بود.یعنی منظورم این بود که اکثریت آریایی ها برتر هستن نه اینکه صد درصدشون.