07-08-2012، 23:34

مواد لازم:
بیسکویت پتی بور وانیلی : یک بسته
بیسکویت پتی بورکاکائویی : یک بسته
پنیر خامه ای و پودر قند : از هر کدام ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه و شکلات : از هر کدام ۱۰۰گرم
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامهای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید. هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل بغلتانید.
میتوان با تعدادی از این توپکها و یک عدد نان سوخاری آنها را مطابق شکل، به شکل بستنی در آورد تا جالب تر شود.
منبع : آشپزی خانواده سبز
مجله شماره ۴۲ صفحه ۳۲
آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی