26-06-2014، 8:13
ل کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید
لازانیا لقمه ای ,طرز تهیه لازانیا لقمه ای ,روش تهیه لازانیا لقمه ای ,[categoriy]
روش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ
انواع ماکارونی و پاستا - روش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ
مواد اولیه:
فیله مرغ قطعهقطعه شده 10 عدد
فلفل دلمهای خلالی شده یک عدد
قارچ
خردشده پنج عدد
پیاز سرخشده یک پیمانه
زعفران، نمک و ادویه به میزان لازم
پنیر
پیتزا
به میزان لازم
مواد لازم برای سس لازانیا:
لازانیا یک بسته
کره 50 گرم
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.
طرزتهیه:
* ابتدا
فیله مرغ
را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه،
قارچ
و فلفل دلمهای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.
* سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچهای پهن کنید.
* حالا
فیله مرغ
قطعه قطعه شده را با مواد
قارچ
و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.
* سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه
پنیر
پیتزا
را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود
لازانیا لقمه ای ,طرز تهیه لازانیا لقمه ای ,روش تهیه لازانیا لقمه ای ,[categoriy]
روش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ
انواع ماکارونی و پاستا - روش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ
مواد اولیه:
فیله مرغ قطعهقطعه شده 10 عدد
فلفل دلمهای خلالی شده یک عدد
قارچ
خردشده پنج عدد
پیاز سرخشده یک پیمانه
زعفران، نمک و ادویه به میزان لازم
پنیر
پیتزا
به میزان لازم
مواد لازم برای سس لازانیا:
لازانیا یک بسته
کره 50 گرم
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.
طرزتهیه:
* ابتدا
فیله مرغ
را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه،
قارچ
و فلفل دلمهای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.
* سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچهای پهن کنید.
* حالا
فیله مرغ
قطعه قطعه شده را با مواد
قارچ
و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.
* سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه
پنیر
پیتزا
را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود