31-07-2012، 9:26
نقل قول: واقعا جای تاسف داره با این همه خیانت و ضرری که این روسها برای ایران داشتن هنوز افراد وطن فروشی پیدا میشن که طرفدار این اسلاوهای آشغال هستن.کلمه پر رنگ شده آریو برزنو ببینید.
ذات نژاد پرستا رو همه می دونن.
اتفاقا آلمانی های گرگ صفت کلی مردم شوروی رو کشتن در تایپیک کشتار مردم شوروی توسط آلمان ها موجوده.
آلمان ها به خانواده نیروهای مبارز تجاوز کردند
قضیه روسیه تزاری هم به خاطر بی لیاقتی پادشاهان ایران بود.اونها هیچ رابطه دوستی با روسیه ایجاد نمی کردند در صورتی که مردم ایران باروسیه تزاری روابط تجاری زیادی داشتند.اون وابط خصمانه از زمانی شروع شد که شاه سلطان حسین به قتل رسید ودیپلوماسی با روسیه برقرار نشد.وباعث شد پتر کبیر حمله کنه وقفقاز وگیلان رو تصرف کنه. نادر در جواب حملات پتر آن چنان حمله ور شد وروس هارو در گیلان وقفقاز سلاخی کرد وخزر رو از شمال قیچی کرده وکل خزر غربی وشمالی علاوه بر جنوبیش تصرف کرد.
روابط رو کریم خان زند که به حق پادشاهی بی نظیر وعادل بود خوب کرد وبا همگان دیپلوماسی وروابط صلح آمیز برقرار کرد اما آقا محمد خان با لگشر کشی و آغاز کردن کینه.کینه بین ایران وروس رو ایجاد کرد.
درضمن شوروی ها فقط روس نبودند شوروی ها اقوام ونژاد های مختلفی بودند وحاکمیت در شوروی مختص روس ها نبود.برای مثال خود استالین متولد گرجستان ویک گرجی بود.و حتی سیاهان و... همگی در شوروی نقش داشتند.
اینکه می فرمایید مختص نژاد اسلاو این نادرسته.
بنده تصاویر سربازان مسلمان در ارتش سرخ را نیز دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=12020
رفقای ما همه افرادی مظلوم هستند.برای مثال چه گوارا واخلاق خوبش را ببینید.اصلا اخلاقش قابل مقایسه با هیملر وگورینگ نیست.
دیگه به شما نازی ها در اون تایپیک ثابت شد که رابطه عقیده تون با شیطان پرستی وصهیونیسم تنگاتنگه.
قبلا نیز گفته بودید هیتلر در سپاهش یهودی داشته.من رفتم تحقیق کردم ومتوجه شدم تمامی آنها صهیونیسم واز پیروان تئودور هرتزل بودند عکس هاشون هم دارم.