ایمیلشون هم دارم.
من چند تا کتاب دیگه هم دیدم که هیمن علائم رو معرفی کردن.تو آپارات هم چند تا کلیپ هست.
(البته معلم دینی مون یک کلیپ نشون داد که پرچم چین هم علاوه بر یه عالمه برند خارجی تبدیل شده یک نماد ماسونی است)
حاج آقا در مقدمه این متن درص194 می فرماید:
شاید بتوان اهداف این چنین گروه هارا در قالب موارد زیر بیان کرد:
1-القا وانتقال مفاهیم ومطالب انحرافی در قالب نماد های تصویری.
2-یارگیری وتشکیل گروه های مختلف در سراسر دنیا چرا که استفاده از نماد ها خود نوعی جذب به گروه محسوب می شود.همچنان که امیر المومنین علی(علیه السلام)می فرماید:اندک کسی است کسی که خودرا همانند مردمی کند واز جمله آنان به حساب نیاید.
3-حذب افراد با تبلیغ وترویج نماد ها
4-ایجاد مد های جدید مو,لباس وآرایش
5-ایجاد بودجه های اقتصادی برای فعالیت های شوم خود از طریق فروش نماد ها به صورت جواهیر یا لباس
6-استفاده وترویج جادوگری از طریق نمادهای آن
7-فلسفه بافی ورمز گونه رفتار کردن پشت پرده نماد ها
8-به سخره گرفتن ادیان دیگر بویژه مسیحیت باا نماد های مختلف
من چند تا کتاب دیگه هم دیدم که هیمن علائم رو معرفی کردن.تو آپارات هم چند تا کلیپ هست.
(البته معلم دینی مون یک کلیپ نشون داد که پرچم چین هم علاوه بر یه عالمه برند خارجی تبدیل شده یک نماد ماسونی است)
حاج آقا در مقدمه این متن درص194 می فرماید:
شاید بتوان اهداف این چنین گروه هارا در قالب موارد زیر بیان کرد:
1-القا وانتقال مفاهیم ومطالب انحرافی در قالب نماد های تصویری.
2-یارگیری وتشکیل گروه های مختلف در سراسر دنیا چرا که استفاده از نماد ها خود نوعی جذب به گروه محسوب می شود.همچنان که امیر المومنین علی(علیه السلام)می فرماید:اندک کسی است کسی که خودرا همانند مردمی کند واز جمله آنان به حساب نیاید.
3-حذب افراد با تبلیغ وترویج نماد ها
4-ایجاد مد های جدید مو,لباس وآرایش
5-ایجاد بودجه های اقتصادی برای فعالیت های شوم خود از طریق فروش نماد ها به صورت جواهیر یا لباس
6-استفاده وترویج جادوگری از طریق نمادهای آن
7-فلسفه بافی ورمز گونه رفتار کردن پشت پرده نماد ها
8-به سخره گرفتن ادیان دیگر بویژه مسیحیت باا نماد های مختلف