امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رابطه ی نازیسم با بی دینی وشیطان پرستی

در مورد سخن دوستم عرفان بگم
اون آرم بنز نیستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آرم بنز رو نگفتن شیطان پرستیه.

اون ها هم حرف یک نفر با سواد تر از من وشماست این گوشه ای از سوابق حاج آقا امین خندقیه:

سوابق تدریس:

ادبیات عرب، منطق، اصول، فقه، کلام اسلامی، روش نقد فیلم و بحث‌های پیرامون سینما، عرفان‌های نوظهور، یهود شناسی

مراکز آموزشی: حوزه‌های علمیه، گروه فرهنگی صراط، کارگاه‌های تخصصی سطح عالی حوزه، دانشگاه‌های آزاد اسلامی مشهد، پیام نور مشهد، خاوران، آزاد اسلامی کاشمر، شهید مطهری، جامعة المصطفی العالمیة، دبیرستان‌های خراسان، فرهنگسرای بهشت شهرداری، مرکز آموزش ضمن خدمت هاشمی نژاد، مکتب نرجس سبزوار، مرکز آموزش ضمن خدمت مدیران‌ خانه‌های فرهنگ تهران، مرکز آموزش بسیج هنرمندان خراسان، سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند

سوابق مدیریتی و اجرایی:

دبیر جشنواره IT شهرداری مشهد، کارشناس نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما، کارشناس گروه معارف اسلامی سازمان صدا و سیما، مسئول کارگروه سینمای گروه مبلغان هنرمند/دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، مسئول برگزاری کارگاه‌های جشنواره سوگواره لحظه‌های عاشورایی‌

کسب مقام ها و جوایز علمی:

پژوهشگر برتر حوزه علمیه در سال‌های 1387 و 1388، کسب رتبه برتر استانی در بخش دانشجویی ششمین جشنواره خوارزمی/1383، برگزیده اولین همایش حوزه‌های علمیه، تحول و طلاب جوان/1387، برگزیده فراخوان پژوهش‌های دینی (تبلیغ دین)/1389، کسب مقام دوم فیلمنامه در سومین جشنواره ادبی و هنری حوزه /1387، کسب مقام دوم داستان در جشنواره اندیشه جاوید/1389، کسب مقام اول فیلمنامه در دومین جشنواره ادبی و هنری حوزه/1388، کسب مقام دوم کارگردانی در دومین جشنواره ادبی و هنری حوزه/ 1388، کسب رتبه اول نقد آثار سینمائی جشنواره تبلیغ مطهر 1390

عضویت در مراکز علمی و پژوهشی:

کارشناس خدمات رسانه‌ای مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما، کارشناس پژوهش حوزه علمیه خراسان، کارشناس سایت ایپرسش در موضوعات رسانه، سینما و عرفان‌های نوظهور، پژوهشگر رسانه‌ای مرکز پژوهش‌های صدا و سیما

سوابق پژوهش:

- مقالات و پژوهش‌هایی با موضوعات و عناوین درآمدی بر عهدنامه حکومتی، مدیریت اسلامی، نگرشی کوتاه به حسابداری با رویکرد اسلامی، نقد فیلم‌های سینمایی، عرفان‌های نوظهور، یهود بدون نقاب، فقه آنچه هست آنچه باید، حقیقت وحی، بررسی سینمای کودک و بازی‌های رایانه‌ای، این جنگ سخت نیست و...

- کتاب «شناخت و بررسی شیطان‌پرستی»/1389

اینهم وبلاگ ایشونه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://noises.blogfa.com/

ایمیلشون رو هم بنده دارم.

نقل قول: منظورم این بودکه شمااگه کومونیست هستی نبایدبه آیت الله و.... اعتقادی داشته باشی
نه خیر بنده کمونیس نیستم من عقیده منحصر به فرد خودم رو دارم.به چیزی که درسته اقتدا می کنم.

نقل قول: باشه بحث کومونیسمومیبرم به تاپیک مربوطش فقط بی زحمت لینکشوبه من بدین
فقط یه دونه تایپیک در بخش معاصر به نام بلشویک مکتب صهیونیستی هستش.
دیگه چیز دیگه ای نیست.
مگر اینکه خودتون درست کنید.
البته به پای منبع قرص ومحکم من نمی رسه چون این منبع از نازی سنتر وسخنانش معتبر تره چون نازی سنتر رو هیچ استادی تایید نکرده ومن با چند نفر از اساتید حرف می زدم نوشته های اون سایت رو به چشم داستان نگاه می کردن.
یکی از اونها می گفت اون سایت اصلا منبع های رسمی برای نوشته اش نداره ومنبع هایش حتی با زبان اصلی هم ذکر نمیکنه.
وهمین طور ترجمه ناعادلانه سخنان هیتلر که به نفع خودتون تغییرش دادین.
بله خیلی ها از این ها آگاهند.

من که شخصا کتاب حاج آقا رو خوندم تحت تاثیر قرار گرفتم واقعا بهترین اثری بوده که تاحالا مطالعه کردم.
حتما اگر شده این کتاب رو تهیه کنید.
به چاپ چهاردهم نیز رسیده ویک عدد سی دی آموزشی سخنان حاج آقا در این باره هست که بسیار آموزنده است.

بخش های دیگری از این کتاب را که دیدم جالب است را نیز قرار می دهم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

رابطه ی نازیسم با بی دینی وشیطان پرستی
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رابطه ی نازیسم با بی دینی,صهیونیسم وشیطان پرستی - ☭Nicola☭ - 30-07-2012، 0:14

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گروه‌های دینی اصلی
  رابطه امیر کبیر با روحانیت
  یکتا پرستی در ایران باستان
  رابطه تصادف با طبیعت تاریخ
Tongue رابطه بین اهرام و اعتقاد مصریان !
  مختصری در رابطه با آتشکده ها
  ۷۰ سال پس از حمله آلمان به شوروی؛ قربانیان کمونیسم و نازیسم
  مازیار بهروز: رابطه حزب توده با دولت مصدق هرگز عادی نشد
  شوخی‌ای به نام روشنفکری دینی- سید حسین نصر
  زندیان.....رابطه با دیگر کشورها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان