28-05-2014، 12:29
(28-05-2014، 12:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما خیلی میفهمی خودت بگو منظورش از اهنگ نقی چی بوده؟! ..
(28-05-2014، 12:21)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقت کردی بازم جواب ندادی کجای آهنگ نقی به امام نقی توهین شده؟ :|
(28-05-2014، 12:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2014، 12:04)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا شما جواب منو بده! کجای آهنگ نقی به امام نقی توهین شده؟تو که احمق هستی! تو اون شکی نیست! هر کی که همه ی مسائل رو با هم قاطی میکنه احمقه!
(28-05-2014، 11:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایول! نقاط مشترکم با شاهین بیشتر شد!
عرفان ول کن! تو هر چی بگی:
این یارو که به جای جواب دادن کم میاره هی اتفاقای دیگه رو میکشه جلو!
اون یکی احمقم که هی حدیث میاره بعد میگه به امام توهین کرده! در صورتی که اگه شما حرفای شاهین یا آهنگ نقی که اینقد سرش بحثه رو گوش کنی میبینی به شخص امام هیچ توهینی نشده!
ادب رو حال کنید.......
من بدتر او خودت میتوستم جوابت رو بدم اما نمیدم...... بماند....
اگه آوردن حدیث امام معصوم هم حماقته من بدترین احمق دنیا هستم!!!!!!!
این روزا جای خیلی چیزا عوض شده.....
اینم روش.....
شما هم به نقاط مشترکت با شاهین بچسب روز جزا دور نیست باهاش محشور بشی انشالله.....
آره جای خیلی چیزا عوض شده! بعضیا اومدن واسه ما ادای بچه پیغمبرا رو در میارن! فکر کردی خیلی پاک و مطهّری؟
من به نقاط مشترکم با شاهین میچسبم ولشم نمیکنم! شما برو به نقاط غیر مشترکت بچسب باد نبره!
ادبت رو بیشتر نشون بده حال کنیم چون ادب نشونه شخصیت و فرهنگ خانوادگی آدماست....
هه بچه بیغمبر ..... ما خیلی راه داریم بهش برسیم هنوز آبجی اما حداقل یه جنم غیرت تو وجودمون هست که فرق اهانت رو با غیر اهانت حالیمون بشه.....
پاک و مطهر بودن و رسیدن به اون مرحله از اخلاق هم آرزوی قلبی ماست .......
نیازی که گفتن دوباره هم نیست هم خودت میتونی سرچ کنی و دوباره بخونی هم تو نظرات قبلی نوشته شد.....(البته اگه هنوز وجدانی باقی باشه!!!!!!!)
قصه ی خوابیدن وجدان ها روی خوابیدن اصحاب کهف را سفید کره است
آقا من بی ادب! من بی فرهنگ! مهم نیست برام تو چه فکری راجع به شخص من میکنی!
(28-05-2014، 12:23)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه! اولا من خط اول اون حرفمو جدی نگفتم و با عرفان بودم و شوخی بود!دوما من فقط گفتم احمق! فکر نکنمم چیز غیرعادی ای باشه! اگه فحشه و بهتون توهین شده عذر میخوام!
احمق خودتی که تو یه تایپک عمومی داری توهین میکنی
ببین نمیخواستم اینجا اینارو بگم ولی میگم شمارو به شاهینتون میسپارم
امثال توام لنگه شاهیننجفی هستینکه ما ایرانی ها بهتون میگیم گی
ایشالله مثل شاهین بشین و با طرز فکر اون
ببخشید دوستان اگه با حرفام اذییتون کردم ولی انقد بهش زور اومده داره توهین میکنه
دمشگرم با یه مرد ازدواج کردهباهاش حال میکنه ما از امثال شما هم میگیم گی
پس در شان ما نیست با گی حرف بزنیم که برگردن بگن احمق
خدافظ همگی