(27-05-2014، 8:43)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='ستاره پرک' pid='1926099' dateline='1401139036']
مغلطه ای فراتر از بحث!!
منتظر اقا بیا این چنین فرض کنیم که تمام حرفای شما (ادعای الکی !!!) درست
شما مشکلی داری ؟
شما اینو نمیدونی که زندگی و حریم خصوصی هرکس مربوط به خودشه؟؟؟شما قدرت درک این مسئلرو نداری؟
شما با کسی که هم جنس گرا باشه مشکلی داری؟حالا هرکسی باشه !!من سخنم اصلا در راستای این متن ابدوغ خیاری نیست همین طور که در بالاتر گفتم ..
شما که قدرت درک همه ی مسائل رو مثلا داری!!! میتونی جواب این سوال رو بدی که چرا باید یک نفر بیاد به اعتقادات یک دین بزرگ اللهی توهین کنه؟؟؟
خانم همه چی دان که همه ی مسائل رو به خوبی درک میکنی!!!! این مسئله شخصی نیست ایشون به توهین های خودوشون ادامه دادن و متاسفانه برخی به عمد و برخی هم به سهو و ندونم کاری ازش حمایت میکنن....
این دخالت نیست این شفاف سازی و روشن کردن مسائل
باید حقیقت روشن بشه تا کسی که هنوز وجدانش بیداره بره خودش هم دنبال حقیقت بگرده....
خانم همه چیز دان این مسئله شخصی نیست چون به اعتقادات ملت توهین کرده....
بنده هم با این که این به اصطلاح آدم!!! چی کار میکنه و عضو چه گروهیه مشکلی ندارم و اصلا برام مهم نیست
مشکل ما اینجاست که این پشت نقاب پنهان شده و شخصیت اصلی و پلید خودش رو نشون نمیده تا مردم بشناسنش اون وقت میاد حرفایی میزنه که خیلی گنده تر از دهنشه
بعله خانم واقعیت اینه....
البته برای کسی که وجدان داشته باشه...
یا علی......
خانم /اقای منتظر چرا داری چرت میگی واسه خودت ؟؟
کچای سخنم چنین چیزی گفته شده که من قدرت درک همه چیرو دارم !؟؟!!عجبا!!!!!!!!!!!!!!:exclamation
به این چی میگن ؟
اها اها ادم اومد سفسطه بافی
برای گریز از دادن یه جواب درس حسابی!
شما دقیقا چندین بار کلمه خانم همه چی دان رو تکرار کردین برای من باعث افتخاره اینچنین بودن ولی متاسفانه نیستم .
دانم که ندانم و دانم که بخواهم بدانم
ندانی که ندانی و نخواهی بدانی که ندانی!
و بهتون اخطار میدم من هرگز از نتیجه گیری کردن در مورد خودم بدون هیچ شناختی خوشم نمیاد پس دفعه اخرتون باشه وگرنه برخورد دیگه ای باهاتون میکنم !
دوما این که هیچ توهینی وجود نداره اصلا چیزی به اسم توهین به عقیده وجود نداره مگه این که عقیده پرست باشی!!هرچی بوده انتقاد بوده این کلمه توهین رو میچسبونین تا خودتون رو از نقد مصون نگه دارین !
!!
توهین به عقیده!!!!!!ا اوپس
حالا اگه عقده خودش توهین باشه چی؟
اعتقادات ملت رو کی تعین میکنه تو ؟توهین رو کی تعین میکنه تو ؟
معلومه که نـــــــــــــــــــه!
پس هجو نگو
وجدان!!!!!!!!!!!! ...نقاب!!!!!!!!...حرفای گنده تر از دهن!!!!
انصافن وجدان باحال ترینشون بود حالا ربطش چیه منم نفهمیدم !
پی نوشت :عمولن مردم دچار دگماتیسم احترام به عقاید می شوند. در صورتی که نمی دانند توهین یا تمسخر "شخص" با توهین و تمسخر"اعتقاد شخص" متفاوت است.عده ی بسیاری از عقدپرست ها حتا تحمل انتقاد را ندارند و به دلیل نا آگاهی از تاریخ و مذهب خود ، بیان حقایق را نیز توهین قلمداد می کنند.اور داشتن به چیزی که خرد و منطق آن را می پذیرد ، حتا اگر مورد توهین و تمسخر قرار بگیرد ، هرگز کسی را ناراحت نمی کند و آن باور را خدشه دار نمی سازد. من باور دارم زمین گرد است ، جاذبه دارد و به دور خورشید می گردد. حال اگر می توانی این را مسخره کنب بهم توهین کن !!حتا اگربه این باور علمی توهین کنی ، نه تنها کسی ناراحت نمی شود،بلکه باعث خنده نیز خواهی شد.:-)