(10-04-2014، 17:23)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موفق میشید حتما
اسم گروه هم بزارید فلش خور
(10-04-2014، 17:16)led zepelin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چند سالته؟
(10-04-2014، 17:13)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2014، 15:48)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجوری ک نمیشه هر بی استعدادی میاد ی گروه تشکیل میده باید خوبا رو انتخاب کنی الان من خودم ی گروه دارم پاپ میخونیم با 4 تا پسر میخونیم ی چند سال دیگه شروع ب کار میکنم داداش
سلام به همه ی فلشخوری ها
من امروز اومدم تا بگم اگه میخواین بیاین بعد از فصل امتحانات یک گروه آهنگسازی بسازیم و مثل خواننده ها ماهم معروف بشیم.خوب من فهمیدم که هرکس یک استعدادی داره مثلا یکی توی ساخت متن آهنگ و... استعداد داره.
خوب حالا اگه شما هم میخواین با هم هماهنگ کنیم تا یک آهنگ خوب بسازیم.راستی توی اینجا بنویسید که میتونید برای ساخت آهنگ چیکار کنید.
دوستدار شما:amirhosein92
من استعداد دارم میتونین منوانتخاب کنید
به نظر من اهنگ پاپ بگیم
خوب از ریتم اهنگ شروع میکنم
شما باید دقت کنید که تکس خودتونو از روی یه اهنگ دیگه نگین البته برای اهنگهای رپ اینطور نیست
دوم اینکه برای شعر گفتن باید یه چیزایی از اهنگسازی بلد باشید یعنی در واقع برای شعر پاپ گفتن باید یه ملودی تو سرتون درست کنید منظورم از اهنگسازی این که یه سازو تقریبا بلد باشین
فقط کافیه اون ملودی تو ذهنتون باشه نیازی به ساخت نیست در اون صورت که میشه شعر گفتن حرفه ای مثل شاعرای شادمهر عقیلی
که اول اهنگو میسازه بد میده کلمه میذارن روش