ساخت گروه آهنگسازی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ساخت گروه آهنگسازی (/showthread.php?tid=100714) صفحهها:
1
2
|
ساخت گروه آهنگسازی - amirhosein92 - 10-04-2014 سلام به همه ی فلشخوری ها من امروز اومدم تا بگم اگه میخواین بیاین بعد از فصل امتحانات یک گروه آهنگسازی بسازیم و مثل خواننده ها ماهم معروف بشیم.خوب من فهمیدم که هرکس یک استعدادی داره مثلا یکی توی ساخت متن آهنگ و... استعداد داره. خوب حالا اگه شما هم میخواین با هم هماهنگ کنیم تا یک آهنگ خوب بسازیم.راستی توی اینجا بنویسید که میتونید برای ساخت آهنگ چیکار کنید. دوستدار شما:amirhosein92 RE: ساخت گروه آهنگسازی - led zepelin - 10-04-2014 خب ما هستیم اگه قبول کنی RE: ساخت گروه آهنگسازی - amirhosein92 - 10-04-2014 (10-04-2014، 16:02)led zepelin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبول میکنم....در چه زمینه ای استعداد داری؟ RE: ساخت گروه آهنگسازی - led zepelin - 10-04-2014 شعر نوشتن میتونم یه شعر بنویسم RE: ساخت گروه آهنگسازی - ✘PETER✘ - 10-04-2014 (10-04-2014، 15:48)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجوری ک نمیشه هر بی استعدادی میاد ی گروه تشکیل میده باید خوبا رو انتخاب کنی الان من خودم ی گروه دارم پاپ میخونیم با 4 تا پسر میخونیم ی چند سال دیگه شروع ب کار میکنم داداش RE: ساخت گروه آهنگسازی - led zepelin - 10-04-2014 (10-04-2014، 17:13)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من استعداد دارم میتونین منوانتخاب کنید به نظر من اهنگ پاپ بگیم خوب از ریتم اهنگ شروع میکنم شما باید دقت کنید که تکس خودتونو از روی یه اهنگ دیگه نگین البته برای اهنگهای رپ اینطور نیست دوم اینکه برای شعر گفتن باید یه چیزایی از اهنگسازی بلد باشید یعنی در واقع برای شعر پاپ گفتن باید یه ملودی تو سرتون درست کنید منظورم از اهنگسازی این که یه سازو تقریبا بلد باشین فقط کافیه اون ملودی تو ذهنتون باشه نیازی به ساخت نیست در اون صورت که میشه شعر گفتن حرفه ای مثل شاعرای شادمهر عقیلی که اول اهنگو میسازه بد میده کلمه میذارن روش RE: ساخت گروه آهنگسازی - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 10-04-2014 موفق میشید حتما اسم گروه هم بزارید فلش خور RE: ساخت گروه آهنگسازی - ✘PETER✘ - 10-04-2014 (10-04-2014، 17:23)avatar22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (10-04-2014، 17:16)led zepelin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چند سالته؟ RE: ساخت گروه آهنگسازی - amirhosein92 - 10-04-2014 من11 خوب شعر نوشتن با led zepelin ریتم با کی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی اسم گروهم فلشخور باشه RE: ساخت گروه آهنگسازی - led zepelin - 10-04-2014 (10-04-2014، 18:19)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاری که توش من باشم موفقیم |