05-04-2014، 20:25
یکی از سرزمین های تحت فرماندهی کوروش دست به اغتشاش زدند . یکی از مشاوران کوروش که کروزوسنام داشت و یکی از پادشاهان شکست خورده از کوروش بود درباره مردم آن شهر گفت : مردان صحرانشین به علت نوع تربیت و مردانگی ای که به آن افتخار می کنند مردمی جنگاورند و باز این امکان وجود دارد که علیه تو شورش کنند . اگر می خواهی شورش را در آن ها بخوابانی , شمشیر را از آن ها بگیر و شراب را میان آن ها رواج بده . تا شراب بنوشند و چنگ بنوازند . آن وقت می بینی که چگونه شمشیر را کنار می گذارند و مردمی بی آزار می شوند . به نظرتو کوروش چی جواب می ده ؟؟؟؟
کوروش گفت : من به جای شراب درس مردانگی در برابر مردانگی را به آن ها می آموزم .
مشاور دیگر کوروش بعد از رفتن کروزوس گفت : آیا نمی خواهید کروزوس را مجازات کنید ؟ ( چون اغتشاشات به طور غیر مستقیم به کروزوس مربوط می شد) و کوروش جواب داد : او علی رغم عیاشی مرد باهوشی است , به هر حال او روزی پادشاه ۱۴ کشور بوده و تجربیات زیادی دارد . من او را آزاد می گذارم و در عوض از فکرش استفاده می کنم
کوروش گفت : من به جای شراب درس مردانگی در برابر مردانگی را به آن ها می آموزم .
مشاور دیگر کوروش بعد از رفتن کروزوس گفت : آیا نمی خواهید کروزوس را مجازات کنید ؟ ( چون اغتشاشات به طور غیر مستقیم به کروزوس مربوط می شد) و کوروش جواب داد : او علی رغم عیاشی مرد باهوشی است , به هر حال او روزی پادشاه ۱۴ کشور بوده و تجربیات زیادی دارد . من او را آزاد می گذارم و در عوض از فکرش استفاده می کنم