13-07-2012، 12:33
شما می تونید در تایپیک معرفی کتاب ببینید من چندین کتاب معرفی کردم همگی هم معتبرند منابع من از آنهاست.
شما هم هرچی به نفع نازیسم گفتید ما مشکلی تلقی نکردیم.
از موضوع هولوکاست و... گرفته تا جنگ جهانی دوم وبیگناه جلوه دادن هیتلر
اگر به این منوال بود شما می باست محروم می شدید.
قوانین رو جناب سلطان در تایپیکی گردآوری کردند.
شما نه تنها از طرق امضا بلکه علنا به صورت چپ گرایانه ای کاربران رو دعوت به نازیسم وانجمن خویش می کنید.
بسیار پیش آمده که شما تایپیک هایی که کمی به ضرر نازیسم شما بوده رو اعتراض کردید یا بحثو منحرف.
ولی تایپیک های ضد اندیشه های دیگر رو خوب بلدید رونق ببخشید.
دستام بشکنه که شمارو برای مدیریت پیشنهاد دادم .این رسم رفاقت بود؟؟آیا من به نازیسم وفعالیت های شما پیش از این اعتراضی کردم.
شما هم هرچی به نفع نازیسم گفتید ما مشکلی تلقی نکردیم.
از موضوع هولوکاست و... گرفته تا جنگ جهانی دوم وبیگناه جلوه دادن هیتلر
اگر به این منوال بود شما می باست محروم می شدید.
نقل قول: در مورد لینک امضا هم بنده الان حدود 7 ماه است این لینک را در امضایم دارم تاکنون چیزی به بنده گفته نشده استدر قوانین انجمن آمده تبلیغ هر فروم دیگری ممنوع است.
قوانین رو جناب سلطان در تایپیکی گردآوری کردند.
شما نه تنها از طرق امضا بلکه علنا به صورت چپ گرایانه ای کاربران رو دعوت به نازیسم وانجمن خویش می کنید.
نقل قول: اگر مدعی هستید که ما جو اینجا را نازی کرده ایم همگان می توانند یک نگاه محدودی به لیست تایپیک هایی که آغاز کرده ایم بیندازند آنگاه به راحتی مشخص می شود که چه کسی دارد چه جوی ایجاد می کند!!!جو را قبل از آمدن من نازی کرده بودید که بنده کمی جلوی جو را گرفتم ولی این جو هنوز به قدرت خودش باقی هست.من هم قبل از این اقدام شما اعتراضی نکردم.
بسیار پیش آمده که شما تایپیک هایی که کمی به ضرر نازیسم شما بوده رو اعتراض کردید یا بحثو منحرف.
ولی تایپیک های ضد اندیشه های دیگر رو خوب بلدید رونق ببخشید.
دستام بشکنه که شمارو برای مدیریت پیشنهاد دادم .این رسم رفاقت بود؟؟آیا من به نازیسم وفعالیت های شما پیش از این اعتراضی کردم.
نقل قول: در مقابل 58 تایپیکی جناب Nicola فقط و فقط در مورد روسیه و کمونیسم و از این قبیل ایجاد کرده اندتخصص اصلی من در این زمینه هست واطلاعاتم بسی بیش تراز شما در این زمینه است.