12-07-2012، 13:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012، 13:59، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: سند و مدرک کاملا مشخصه و موجود هست فرید جان.نطق سخنرانی هیتلر در رایشتاگ الان هم موجود هست.در ضمن در کتاب جهان پس از نبرد استالینگراد هم به این نکته اشاره کرده ولی الان دقیقا صفحش یادم نیستبله. ولی منظورم اون نبود. منظور من این هست که چرا باید روزولت این کار رو بکنه؟! باید دلیل این پیدا بشه. از دید من دستان پشت پرده بوده.
برنامه ی رهبران جنگ یا یه همچین چیزی هم که اون شبکه من و---ت-و گذاشت رو هم که دیدم بازم راضی نشدم که روزولت به خواسته خودش این کار رو کرده.
البته بعید نیست که روزولت برای این که امریکا رو جلو بیندازه با بریتانیا همکاری می کرد.(بعید که چه عرض کنم به راستی همین جوری بوده که با المان دشمنی می کرده و یک جورایی از همون نخستش زیاد بی طرف نبود)
نقل قول: یادته گفته بودش چون قذافی چهره اش زشته آدم بدیهاره خودم خوب یادمه. اخه یکی بره نگاره های جوانی غذافی رو نگاه بکنه با پایان عمرش مقایسه بکنه درست مانند حدیث های کتاب قران شده بود حکایتش. که ادم های بد جنس و پست در این دنیا ممکنه چهره خودشون رو از دست بدن. یادم هست که یک روان شناس هم که از دوستان ما بود در این مورد گفت که خیلی ها اعتقاد و باور دارن به این که کار های ادم بر روی چهره ادم تاثییر داره.
شاید منطقی براش هنوز به طور کامل پیدا نشده باشه ولی فلسفش هست.