28-06-2012، 21:15
(28-06-2012، 20:33)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: بر طبق گفته ویکی پدیای انگلیسی اینها سربازان شوروی هستند که در روزهای اول عملیات بارباروسا به اسارت آلمان در آمده اندخب لینکشو بزار برم بخونم واینکه اون عکساهم اونجا باشه.
يُجَادِلُونَكَ فِي الْحَقِّ بَعْدَ مَا تَبَيَّنَ كَأَنَّمَا يُسَاقُونَ إِلَى الْمَوْتِ وَهُمْ يَنظُرُونَ
مطمئن بودم که هرگز زیر بار حرف های من نخواهی رفت
چون بیهوده بر ادعا های واهی ات که خودت هم میدونی که واهی اند پافشاری می کنی
به هر حال برای من مهم نیست که شما قانع شدی یا نه چون شما داری از اقناع فرار می کنی بنده به قدر کافی دلالی محکم ارایه دادم این شما هستی که داری پس می زنی
به هر حال قضاوت را به خوانندگان موضوع می سپارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Russian_POW_(1941).jpg
توضیحاتش رو بخون
بقیه اش تو ویکی انبار هست
یه سایتی هم هست خواستی لینک میدم ولی فیلتره
نقل قول: بعدش اگر هم اینارو گرفته باشن بازهم دلیلی بر حمله استالین نیست تمام شواهد بر علیه هیتلره.از حمله برق آسا گرفته تا اینکه استالین نهایت دوستی رو می خواست با آلمان برقرار کنه.بازم شروع کرد
والله اگر به یه آدم بیسواد اگر اینها رو می گفتی الان یونیفورم ورماخت تن اش کرده بود!!
این همه دلیل آوردم واسه چی؟
عجب آدمی هستی ها!
صد هزار صد هزار سرباز پشت مرز آلمان چیکار می کردند؟؟؟
سرباز اگر در حالت حمله نباشه که غافلگیر نمیشه به اون صورت که همشون این شکلی اسیر بشوند
اینها آماده حمله به آلمان بودند آلمان پیش دستی کرده اینها غافلگیر شده اند و اسیر شده اند