27-06-2012، 8:31
عزیز من کم آوردید بازم کوتاه نمی آیید؟؟؟
شوروی به آلمان تدارکات می رسونده؟؟؟
عجب!!!ادعاهای جدید!!!
چون که آلمان در خاورمیانه خیلی طرفدار داشت که حاضر بودند به آلمان بپیوندند
البته یک تعدادی قبل از رسیدن آلمان خود به افریقا رفته و به متحدین پیوستند
نقل قول: می خواسته با پل وجاده کمک وتدارکات به آلمان بهتر برسونه همون طور که قبلا می رسوند.بیشتر شبیه هذیان است!!!!!
شوروی به آلمان تدارکات می رسونده؟؟؟
عجب!!!ادعاهای جدید!!!
نقل قول: اولا که شوروی دلیلی نداشت حمله کنه واستالین شیفته هیتلر بود بعدش هم اون جاسوس ها دو به هم زنی می کردند.استالین حتی از کشتناگه متن رو درست و حسابی خونده باشید اون بالا نوشتم دلیلش رو
ارنست روهم توسط هیتلر که تحسینش می کرد الگو گرفته وکایروف را به قتل رساند تا دستاویزی برای پاکسازی ها شود البته استالین گفت که خائنین کایروف را به قتل رساندند ولی من باور نمی کنم.
نقل قول: لهستان شرقی دارای کم ترین نیروها بود چی چی میگه پشت مرز نیرو داشت.یک پادگان نظامی درست برای ارتش سرخ در لهستان شرقی نبود.پس من بودم که صد ها هزار نفری می رفتم برای اسارت؟؟؟
نقل قول: دلیل آلمان هم برای نبرد در افرقا به بردگی گرفتن واستعمار سیاهان بوده که هیتلر آنهارا فرزندان بردگان می خواند وبرای همین وارد افریقا شدندوالله همه تاریخ دانان اعم از شرقی و غربی به این حقیقت اعتراف کرده اند که علت ورود به افریقا این بود که ایتالیا بدون هماهنگی با آلمان به سومالی لند فرانسه حمله ور شد و جبهه جدیدی گشود و اصولا فرستادن آلمانی ها به افریقا یکی کوتاه کردن و تمام کردن جنگ در افریقا و دوم رسیدن به خاورمیانه بود
چون که آلمان در خاورمیانه خیلی طرفدار داشت که حاضر بودند به آلمان بپیوندند
البته یک تعدادی قبل از رسیدن آلمان خود به افریقا رفته و به متحدین پیوستند