نگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامینC و آهن است.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز، چغندر قرمز به علت داشتن میزان بالای ماده ضد سرطانی و کاراتینوئیدز، گیاهی منحصر به فرد به حساب می آید. این گیاه سرشار از کربوهیدرات و منبع عالی اسیدفولیک است.
رنگ دانه قرمز رنگ آن توسط گلبول های قرمز جذب می شود و توانایی حمل اکسیژن توسط خون را افزایش می دهد. برگ های چغندر غنی از بتاکاروتن، اسید فولیک، کلروفیل، پتاسیم، ویتامینC و آهن است.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد "اسید فولیک" جزء عنصر های ضروری است که باید حتما در دوران بارداری مصرف شود. و لبو جزء میوه های زمستانی است که سرشار از اسید فولیک بوده و می تواند برای جنین و مادر بسیار فواید داشته باشد و باعث افزایش وزن جنین نیز می شود و ورم مادران را در این دوران از بین می برد.
- چغندر قرمز داراي مقادير فراوان آهن در کنار ويتامين ((ث)) و اسيد فوليک است که از بروز کم خوني در افراد بويژه دختران جوان ممانعت مي کند.
- بررسی ها نشان می دهند، افراد میتوانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.
- فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح "کلسترول خون" و کاهش خطر بروز "سکتههای قلبی" در بیماران قلبی است.
- مصرف منظم آب چغندر، از یبوست جلوگیری می کند.
تذکر
1- زياده روي در مصرف آن براي معده مضر است و همچنين موجب دل پيچه مي گردد. براي اجتناب از اين مساله چغندر را همراه عدس بپزيد.
2- براي پختن چغندر از ظروف آلومينيومي استفاده نکنيد.