22-09-2013، 21:46
(21-09-2013، 12:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هع.......
تف.......
تا آخر بخونید.........
سلام. بچه ها ازتون یه خواهشی دارم. اونم اینه که به هیچ وجه با آدمای نا مناسب دوستی نکنید حتی اگه همسن خودتان باشن. منظورم تو فلش نیست.......
منظورم دنیای واقعیه. آدمای عوضی از این که شمارو به راه های کثیف بکشونن کیف میکنن. بعد تا به خودتون بیاین میبینین تبدیل شدین به یه فاحشه، به یه هرزه ی عوضی. اون وقته که دیگه هیچ کاری نمیتونین بکنین. پدر و مادرتون بعد یه مدت متوجه میشن و بعد به خاطر اینکه از سن پایین چیز های بدی یاد گرفتین محبتشون رو به شما قطع میکنن و زندگی براتون جهنم میشه. صادق باشیم یه بچه ی چهارده ساله از پدر و مادرش عزیز تر کیو داره؟ حالا فکرشو کنید اگه پدر و مادرتون به چشم یه آدم بی ادب بهتون نگاه کنن و بهتون اعتماد نکنن و دیگه هیچ وقت پسر گلم، دختر گلم، و عزیزم صداتون نکنن چه حسی داره؟ این اتفاق برای من افتاده.
از ده سالگی با بچه های هرزه درس خوندم و من هم مثل اونا شدم. بعد یه مدتی برام موبایل خریدن و بعد اون دوستام برام اس ام اس های غیر اخلاقی میفرستادن و منو تشویق می کردن که به این اس ام اس ها جواب بدم. خلاصه حسابی بی ادب شدم. یه روز شروع کردم با موبایلم برای معلم زبانم شوخی های غیر اخلاغی فرستادم. فرداش وقتی مادرم داشت موبایلمو چک میکرد تمام اس ام اس ها رو دید. بد بختی ها شروع شد. دیگه هیچ وقت بهم اعتماد نمیکردن، دیگه دوستم نداشتن، دیگه از طرف پدر و مادرم محبتی نمی دیدم. یک ماه تو حسرت شنیدن پسرم از دهن مادرمم اما هیچ خبری نیست. زندگیم شده بد بختی. هربار که خواستم مادرم رو در آغوش بگیرم و بگم پشیمونم، من آدم شدم به خدا آدم شدم، اما هر دفعه میشنیدم گمشو تو دیگه پسر من نیستی. حالا اگه میخواین این اتفاق براتون نیفته هیچ وقت با آدمای کثیف دوست نشین.
برای همدردی با من یه سپاس کوچیک کافیه
سلام من واقعا درکت نمیکنم میفهمم که چه کشیدی