22-09-2013، 21:22
(21-09-2013، 21:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2013، 21:00)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستام به درک......
اخه عزیزه من اون یارو که مقصر نیستش خودت مقصری نگاه کن بذا روشنت کنم مثلا منو تو رفیقیم
خب من بهت یه چاه یا همون کاره خلاف نشونت میدم
بعد میگم خودتو بنداز توش
اگه تو ادمی باشی که عقل داره مسلما خودتو نمیندازی اما اگه بی عقل باشی سریعا خودتو توش میندازی درسته
اون یارو حرفه خودشو زده تو میباستی عقل میداشتی که از همشون دوری کنی
چون دقیقا خودم چنین مشکلاتی رو داشتم بخاطر همین اینو دارم بهت میگم
تو که ضربشو خوردی پس سعی کن از این تجربت استفاده کنی راحت از بغلش نگذر این دفعه سرت به سنگ خورد خیلی بد هم خورد سعی کن که دیگه این کارو تکرار نکنی تا دوباره دچار مشکل نشی
خانوادم.........
میخوای درست شه دوره دوست رفیق همه اینا رو خط بکش سعی کن با کارات نظره پدر مادرتو جلب کنی
کارایی کنی که پدر مادر ازات انتظار ندارن البته خوبش
90 درصده وقتتو بهشون بده
بهشون احترام بذار
این کارا رو نباید یکی دو روز انجام بدی واسه این که جواب بگیری شاید در عزضه 1 ماهه شایدم 1 ساله جواب بگیری فقط باید تحمل کنی و دووم بیاری و این کارا رو مدام انجام بدی به هر حالا که اگرم شاید پدر مادرت از رویه سابقه ی بدت شخصیتتو خورد کنن ولی باید تحمل کنی چون واقعا دلشون شکسته
تا الانم واقعا برو خدا رو شکر کن که میخوای راهه خودتو پیدا کنیی بعضی از جوونا هستن که واقعا راهه برگشتی ندارن
اولین کاری که میکنی از اعماقه قلبت به خدا توکل کن و با یا علی گفتن
برو سراغه این جریان که حلش کنی و نظره پدر مادرتو جلب کنی
کاره سختیه ولی برات ارزویه موفقیت میکنم تا مشکلت حل بشه