21-09-2013، 14:05
(21-09-2013، 13:22)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرماماني يه قلقي داره........ازااون راه برو........ولي توكه ميدونستي مامانت گوشيت وچك ميكنه چراپاك نكردي؟
(21-09-2013، 12:50)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این کارم کردم باور نمیکنه
(21-09-2013، 12:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چي فرق داره........
(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......
(21-09-2013، 12:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این فرق داره......
عزيزدلم........همين اتفاق براي منم افتاد ولي خودم جلوشوگرفتم.......هنوزم باهاشون دوستم ولي ديگه نميزارم ازم سواستفاده كنن.......مادرمم بهم چيزي نگفت تا2ماه باهام قهربود........ولي الان آشتيه......
درست شدنی نیست.........
من دارم درباره هرزگی فاحشه گی حرف میزنم.......
فرق داره...
فكركردي باهمين بغل كردن وايناآشتي ميشين دلت خوشه ها.......
من تاقرآن نياوردم قسم نخوردم باورنكرد........تازه ماان من اينقدري قهربودكه ازناهاروشام خبري نبود.....چي ميگي توبابا.....تازه اولشي
مامان من كه چك نميكنه........ي روزگوشيم زنگ خوردحموم بودم مامانم جواب داد......بي افم بود....لورفتم ديگه اس هامم خوندو.......تركيدم