17-09-2013، 9:21
نقل قول: بعله متاسفانه ایرانیا بس توی ایران ب خودشون ننگ عقده ایی بودن رو میزنن ک بدو از ورود ب یک کشور خارجی میخوان تمام عقده هاشون خالی شه .چون چهره ی واقعیه اسلام از کودکی بهشون نشون داده نشده یااگه هم شده کاملا اشتباه...
من خودم خانوادم روی حجابم اصلا سخت گیر نبودن و خانواده مذهبی خشک دین هم نداشتم ولی حق رو دادن تا خودم تحقیق کنم و بفهمم والان هم باافتخار میگم چادری هستم...
شما دقت کنین آقا فرید تو پروفایل هرکدوم از دخترای انجمن یا سایتای دیگه ک برین از پوششون ک گفدن افتخار میکنن ب مانتو کوتاهه تنشون چون مضرات اجتماعی وحتی جسمیه این پوشش هارو نمیدونن ساپورت هم همینجور.
از دید من ملت سکولار و لیبرال جایگاه بالاتری دارن. این که توی مدرسه ها اگاه سازی بشه روش داره. اگه کتاب دینی باشه و هی از یه دین برای کودکان و دانش اموز ها گفته بشه مطمین باشید زده میشن. به ویژه اگه اون کتاب یک جانبه و با اهداف مشخصی نوشته شده باشه.
پس آگاه سازی باید به صورت عمومی و خیلی ملایم باشه. افراطی عمل بشه بازم به جایی نمی رسیم.
مثلا شما می تونی بگی از دبستان چه جوری کار می کردن درست بود!؟ باید یه معیار و مانیسفیستی داشته باشی. رو هوا که نمیشه.
اون جمله ی اخرتونم متوجه نشدم. من که پروفایل خیلی از کاربرای دختر انجمن رو توی این 3 سال دیدم چنین چیزی خییلی خیلی خیلی کم دیده شده.