28-07-2013، 14:28
مواد لازم :
ماهی قزلآلای درسته : ۴ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یکدوم قاشق مرباخوری
فلفل تازه ساب: یکچهارم قاشق مرباخوری
لیموترش نصفشده: به مقدار لازم
طرز تهیه :
سر ماهیها را جدا کنید سپس آنها را شسته و روی دستمالی خشک کنید. آبلیمو و روغن را مخلوط کنید و با برس روی ماهیها بمالید. گشنیز، نمک و فلفل را هم روی تمام سطوح ماهیها و داخل شکمشان بپاشید و روی توری کبابی فلزی خوب چرب شدهای بچینید. سپس توری را روی پنجره فلزی بگذارید و روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت، توری کباب را بچرخانید تا ۲ طرف ماهی خوب کباب شود. زمانی که چنگال بهراحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه کند ماهی حاضر است و میتوانید آن را با لیموترش تازه سرو کنید.